Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

Napoli

80+
@İlyas Çağan @Sadece Ölüler Görür @HamsiKraker @ArdaKaanAyranci @Musa Dinç @DejavuKing @Just Player @Napoli abiler çok teşekkürler termal macuna alakası yokmuş genel format attım ve sıcaklık 65 i geçmiyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba @Musa Dinç
Dediğimiz gibi virüs girmiş ama virüsün ısıya etki edeceğini sanmıyorum yaptığı şey işlemciyi ve ekran kartını yüksek seviyede kullanmaktır ve yüksek kullanımda bilgisayarın ısınır ama seviyesi önemli. Ama bu durumda sistemin ısınıyor demektir. İşkence testi yapar mısın sistemine sıcaklık değerlerini en iyi bu yöntem ile anlarız oynadığın oyunlar sistemi yormayan oyunlar çünkü bakalım yüksek kullanımdaki sıcaklık değerleri önemli bizim için. Forumdan yardım isteyebilirsin işkence testi için.

kyagizzz

80+ Bronze
Dediğimiz gibi virüs girmiş ama virüsün ısıya etki edeceğini sanmıyorum yaptığı şey işlemciyi ve ekran kartını yüksek seviyede kullanmaktır. Ama bu durumda sistemin ısınıyor demektir. İşkence testi yapar mısın sistemine sıcaklık değerlerini en iyi bu yöntem ile anlarız oynadığın oyunlar sistemi yormayan oyunlar çünkü bakalım yüksek kullanımdaki sıcaklık değerleri önemli bizim için. Forumdan yardım isteyebilirsin işkence testi için.
Yaptım 85-95 arası git gel oldum sonra valoya girdim gene arttı sıcaklık. Test yapmadan önce 70 i geçmezken şimdi 85-90 oldu tekrar format atiyorum

kyagizzz

80+ Bronze
Dostum format atıp durma. Sorunun termal macun ile ilgili olduğu kesinleşti zaten.
Neden macun ile alakalı ki? Ben zaten forza oynuyordum bu sıcaklıklarda sonra valoya geçiyordum gene düşüyordu. İnş macundan değildir 2 gundur bununla uğraşıyorum çünkü. Tekrar format aticam ve valo yukliycem eğer sıcaklıklar duzgunse forza yükleyip bir de onunla test yapicam.

Napoli

80+
Neden macun ile alakalı ki? Ben zaten forza oynuyordum bu sıcaklıklarda sonra valoya geçiyordum gene düşüyordu. İnş macundan değildir 2 gundur bununla uğraşıyorum çünkü. Tekrar format aticam ve valo yukliycem eğer sıcaklıklar duzgunse forza yükleyip bir de onunla test yapicam.
Dostum format atma. Termal macun yenilemen gerekiyor, Monsteri ara durumu bildir onlar yardımcı olur.

Musa Dinç

80+ Bronze
Dediğimiz gibi virüs girmiş ama virüsün ısıya etki edeceğini sanmıyorum yaptığı şey işlemciyi ve ekran kartını yüksek seviyede kullanmaktır ve yüksek kullanımda bilgisayarın ısınır ama seviyesi önemli. Ama bu durumda sistemin ısınıyor demektir. İşkence testi yapar mısın sistemine sıcaklık değerlerini en iyi bu yöntem ile anlarız oynadığın oyunlar sistemi yormayan oyunlar çünkü bakalım yüksek kullanımdaki sıcaklık değerleri önemli bizim için. Forumdan yardım isteyebilirsin işkence testi için.
Çocuk anlamıyor bak bu sefer aida64 de ısılar arttı diyor zaten belli termal macun kötü olduğu hala ısrar ediyor .

kyagizzz

80+ Bronze
Dostum format atma. Termal macun yenilemen gerekiyor, Monsteri ara durumu bildir onlar yardımcı olur.
Şimdi format attım bile. Deniyeceğim eğer artarsa babam dedi gotururuz degistirirler

Musa Dinç

80+ Bronze

kyagizzz

80+ Bronze
Çocuk anlamıyor bak bu sefer aida64 de ısılar arttı diyor zaten belli termal macun kötü olduğu hala ısrar ediyor .
Macunun kötü olduğunu bende biliyorum ama sistemi yormadığım için şimdilik idare etsin bana yeterli sonra degistirttirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,017
Üyeler
165,623
Son üye
Bahattin Demir1
Top Bottom