Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

kyagizzz

80+ Bronze
Dostum iyi bir termal macun alıp yakınındaki bilgisayarcıya gidip değiştirebilirsin bu kadar zor olmamalı laf anlamak.
Monsterlarda işlemciye ulaşmak için çok sökmek gerekiyormuş bundan korktuğum için servise yolliycam

Musa Dinç

80+ Bronze
Bı termal macun yenile olmadı toplam format at düzelir kardeşim
virüsün ısı iel alakası yok kullanımla alakası var normale düzelmiş fakat termal macun kötü olduğu için yüksek ısıda işlevini kaybetmiş değiştirse sorun düzelecek 2 gündür anlamıyor birde aralarda çocuklarda biliyormuş gibi akıl veriyorlar çocuğu iyice yoldan çıkarıyoralr.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monsterlarda işlemciye ulaşmak için çok sökmek gerekiyormuş bundan korktuğum için servise yolliycam
Videoları var istersen bak.

kyagizzz

80+ Bronze
Dostum o zaman servisine ver bu şekilde bilgisayarını yakarsın hiçbir işe yaramaz bizden uyarması.
Servise yollasam gene aynı macunu surmezlermi. Yollucam adam çiçekli neden teste soktum kullanıcı hatasi

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Termal macun ısı iletiyor bu yüzden sıcaklığı iletirken sınırını aşınca termal macun ısıdan bozuluyor ve işlevini kaybediyor iyi macun kullanılmalı ki yüksek sıcaklıkları rahatça iletsin.
O zaman haklısın eğer tüm disklere format atıp sorun devam ediyorsa termal macun yüzünden kaliteli bir macun kullanmalı

kyagizzz

80+ Bronze
virüsün ısı iel alakası yok kullanımla alakası var normale düzelmiş fakat termal macun kötü olduğu için yüksek ısıda işlevini kaybetmiş değiştirse sorun düzelecek 2 gündür anlamıyor birde aralarda çocuklarda biliyormuş gibi akıl veriyorlar çocuğu iyice yoldan çıkarıyoralr.

Videoları var istersen bak.
İnan abi kafayı yedim 2 gundur. Servise göndersem gene aynı marka macunu surmicekmi.

Yahu ne kullanıcı hatası macuna ekmek mi bandın sanki ?
Anladım abi gondermeye calisicam ama servise gittikten sonra ne diycem ben adamlara. Yardımcı olurmusun

Musa Dinç

80+ Bronze
Servise yollasam gene aynı macunu surmezlermi. Yollucam adam çiçekli neden teste soktum kullanıcı hatasi
Aynı macunu sürerlerse tekrar aynısı olacak yaşın kaç kardeşim merak ettim .

kyagizzz

80+ Bronze
Aynı macunu sürerlerse tekrar aynısı olacak yaşın kaç kardeşim merak ettim .
Abi ben şunu anlamadım ya . Şimdi ben bu işlemciyi 7-8 saat 80-85 de kullanıyorum. Sonra bir gece oyun yüklüyorum.ve sıcaklık tavan format atıyorum duzeliyor stres testine sokuyorum 1 dakikada gene tavan. Benim anlamadığım 7-8 saat 85 de ultrada forza oynarken nie olmadi

Musa Dinç

80+ Bronze
Şimdi em başından ne yapman gerektiğini anlatıyorum telefonun vardır büyük ihtimal servisi ara sor elimde termal macun var sizin kullandığınız dandik macun sebebi ile ısınma problemim var ben kendim aldığım macunun sürülmesini istiyorum diye .

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
İnan abi kafayı yedim 2 gundur. Servise göndersem gene aynı marka macunu surmicekmi.

Anladım abi gondermeye calisicam ama servise gittikten sonra ne diycem ben adamlara. Yardımcı olurmusun
Uyar onları
Kardeşim ne biçim macun kullanıyorsunuz ya da abi devam ediyor sorun farklı bir macun kulanın de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,119
Üyeler
165,637
Son üye
nova2312
Top Bottom