Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

kyagizzz

80+ Bronze
Uyar onları
Kardeşim ne biçim macun kullanıyorsunuz ya da abi devam ediyor sorun farklı bir macun kulanın de
Şimdi format attım ya ben. Tekrar denedim diyelim ki geçmedi bu sefer sunacak bahane yok

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Şimdi em başından ne yapman gerektiğini anlatıyorum telefonun vardır büyük ihtimal servisi ara sor elimde termal macun var sizin kullandığınız dandik macun sebebi ile ısınma problemim var ben kendim aldığım macunun sürülmesini istiyorum diye .
Peki o macunu cebe atıp tekrar aynı macunu sürmleri yokmu

Musa Dinç

80+ Bronze
Şimdi em başından ne yapman gerektiğini anlatıyorum telefonun vardır büyük ihtimal servisi ara sor elimde termal macun var sizin kullandığınız dandik macun sebebi ile ısınma problemim var ben kendim aldığım macunun sürülmesini istiyorum diye .
Cihazımın kasasını açmam veya donanım eklemem ( ram , ssd , hdd ) garanti dışı bırakır mı ?
Ürününüze fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece kasasını açıp bakımlarını yapabilir, uyumlu donanım ilaveleri
yapabilirsiniz. Bu durum cihaz garantinizi bozmaz.

BU monsterın sitesinde yazıyor sen yapabilirsin güveniyorum sadece stres olma yaparım de kendini rahatlat ayırca toprak varsa dokunmadan ona dokun ellerinle statik enerjini at öyle bilgisayarda işlem yap internette videoları var onlardan bakarak yap.

Musa Dinç

80+ Bronze
Vallaha açıkçası macunu geri verecekler geri isticek veya bir sürüşlük alacak 1 gramlık zaten ısı değerleri aynı ise şerefsizlik oluyor bu.

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Öncelikle virüs halen duruyor mu temizlendi mi anlaman lazım. Yeniden virüs taraması yap ve sıcaklığın çıktığı konuma getirip görev yöneticisinden kullanım değerlerine(kullanım yapan uygulamalar gibi bir kısım olur) onlara internet kullanımı yapan uygulamalara bak. Virüsün tamamen temizlendiğinden eminsen termal macun fln yaparsın ama ben söyliyim stok macun ne kadar ısıtsanda bir gunde bozulmaz. Saatlerce ısı testleri yapanlar oluyor onlara neden bir şey olmuyor.

kyagizzz

80+ Bronze
O da var. Belli olmaz. Hani dedin ya tekrar aynı sıcaklıklara çıkacak diye. Ben valo ve forza oynuyorum sadece. Onlarda da olması gereken (forza85-80) valo(69-72) civarı olursa ve uuzn kullanımda sıcaklık degismese termal macun değişmeye gerek varmı 4 ay sonra bakımı var zaten ona gönderdim yaparlar.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
O da var. Belli olmaz. Hani dedin ya tekrar aynı sıcaklıklara çıkacak diye. Ben valo ve forza oynuyorum sadece. Onlarda da olması gereken (forza85-80) valo(69-72) civarı olursa ve uuzn kullanımda sıcaklık degismese termal macun değişmeye gerek varmı 4 ay sonra bakımı var zaten ona gönderdim yaparlar.
Yok yapmazlar öyle bir şey abin falan varsa o da konuşa bilir

Musa Dinç

80+ Bronze
Sen yaparsın kardeşim çok basit alt kapak açacan bakır boruların vidalarını sökecen açacan termal macunu silip yenisini koyup bakır boruyu vidalayınca kapatacan.

kyagizzz

80+ Bronze
Yok yapmazlar öyle bir şey abin falan varsa o da konuşa bilir
Şimdi aklıma geldi ben aldığımda da stres testi yapmıştım. Bir de şunu anlamadım şimdi ben ilk format attıktan sonra sıcaklık düzeldiginde termal.macun tekrar mi etkisini kazanmıştı. Şimdi diyelim ki oldu. Termal.macun etkisini geri mi kazandı hayır. Formatla termal macunun da bir alakası yok. Ee format atınca düzelmesini sebebi ne @Musa Dinç

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Şimdi aklıma geldi ben aldığımda da stres testi yapmıştım. Bir de şunu anlamadım şimdi ben ilk format attıktan sonra sıcaklık düzeldiginde termal.macun tekrar mi etkisini kazanmıştı. Şimdi diyelim ki oldu. Termal.macun etkisini geri mi kazandı hayır. Formatla termal macunun da bir alakası yok. Ee format atınca düzelmesini sebebi ne
Senin bilgisayarının bu hale gelmesinde buradaki arkadaşlarla 2 sebep düşündük

1. Virüs
2. Termal macun

1. Virüs ihtimalli :
Eğer bilgisayarınızda virüs varsa bu sorunu format ile aşabilirsiniz

2. Termal Macun İhtimalli

eğer termal macun işlevini kaybetmiş ya da eskimiş ise eski termal macun temizlenir yeni kaliteli bir termal macun kulanılır

kyagizzz

80+ Bronze
Sen yaparsın kardeşim çok basit alt kapak açacan bakır boruların vidalarını sökecen açacan termal macunu silip yenisini koyup bakır boruyu vidalayınca kapatacan.
Simdi driverlar kuruluyor diyelim ki tekrar sıcaklıklar dustu o zmn termal macun etkisni geri mi kazanmış oluyor hayır. Ama sıcaklıklar nasıl dusuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin bilgisayarının bu hale gelmesinde buradaki arkadaşlarla 2 sebep düşündük

1. Virüs
2. Termal macun

1. Virüs ihtimalli :
Eğer bilgisayarınızda virüs varsa bu sorunu format ile aşabilirsiniz

2. Termal Macun İhtimalli

eğer termal macun işlevini kaybetmiş ya da eskimiş ise eski termal macun temizlenir yeni kaliteli bir termal macun kulanılır
Virüsten önce bunların hiçbiri yoktu ama. Saatlerce 7-8 saat forza oynuyordum al tab atip valoya geçip oyunu kapatınca sıcaklıklar düşüyordu burda nasıl etkisini kaybetmedi peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,052
Üyeler
166,684
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom