Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Simdi driverlar kuruluyor diyelim ki tekrar sıcaklıklar dustu o zmn termal macun etkisni geri mi kazanmış oluyor hayır. Ama sıcaklıklar nasıl dusuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Virüsten önce bunların hiçbiri yoktu ama. Saatlerce 7-8 saat forza oynuyordum al tab atip valoya geçip oyunu kapatınca sıcaklıklar düşüyordu burda nasıl etkisini kaybetmedi peki?
O termal macun yazılımsal bir şey değil fiziksel resmen diş macunu gibi bir şey işlemcinin ısınmasını engelliyor

kyagizzz

80+ Bronze
O termal macun yazılımsal bir şey değil fiziksel resmen diş macunu gibi bir şey işlemcinin ısınmasını engelliyor
Hayır biliyorum zaten. Ama ebnim demek istediğim zamanında bu sıcaklıklarda saatlerce kullanırken bir şey olmadı da virüs girince mi etkisi bozuldu.

Akiran

80+ Silver
Şimdi aklıma geldi ben aldığımda da stres testi yapmıştım. Bir de şunu anlamadım şimdi ben ilk format attıktan sonra sıcaklık düzeldiginde termal.macun tekrar mi etkisini kazanmıştı. Şimdi diyelim ki oldu. Termal.macun etkisini geri mi kazandı hayır. Formatla termal macunun da bir alakası yok. Ee format atınca düzelmesini sebebi ne @Musa Dinç
Bir zararlı yazılım sonucu sıcaklıklar yükseldi ve format attıktan sonra düzeldi ise neden halen termal macun tartışması yaşanıyor?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hayır biliyorum zaten. Ama ebnim demek istediğim zamanında bu sıcaklıklarda saatlerce kullanırken bir şey olmadı da virüs girince mi etkisi bozuldu.
Tabikide virüs çeşitleri var bilgisayarınıza giren virüs donanımı yazılımsal olarak yorar bunun yan etkileri arasında ısı artışı da vardır

Bir zararlı yazılım sonucu sıcaklıklar yükseldi ve format attıktan sonra düzeldi ise neden halen termal macun tartışması yaşanıyor?
Sorun çözülmüşmü ?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Tamda onu diyecektim eğer ısı değerleri normale döndüyse neden hala macun diyor herkes?

Tabikide virüs çeşitleri var bilgisayarınıza giren virüs donanımı yazılımsal olarak yorar bunun yan etkileri arasında ısı artışı da vardır

Sorun çözülmüşmü ?
Adamın dediğine göre düzelmiş

kyagizzz

80+ Bronze
Tamda onu diyecektim eğer ısı değerleri normale döndüyse neden hala macun diyor herkes?
İsi değerleri normale dönmüştü 2.5 saat valo oynadım ve hiç artmadı. Sonra 45dk kadar forza oynadım orda da artması stres testine sokunca arttı.

kyagizzz

80+ Bronze
O zaman sorun ne ? Biz şuan neyi tartışıyoruz ?
Düzelmişti dediğim durelerde oyun oynadıktan sonra Musa bey stres testine sok dedi soktum ve sıcaklıklar gene arttı. Ama bunrna önce 45dk kadar 80-85 derecelerde forza oynadım ben valoya döndüğümde gene 69-72 civarıydı. Stres testine sokunca gene arttri.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Ne macunmuş arkadaş delireceğim 10 sayfa da her sayfa macun macun macun yazılımsal olarak artan bir sıcaklığı nasıl macun olarak nitetlendiriyorsunuz anlam veremedim açıkçası daha alalı 2 ay olmuş kötü macun olsa dahi adam crack indirmiş ondan sonra böyle olmuş nolmuş crack macunu mu yemiş yani

kyagizzz

80+ Bronze
Bilgisayarı kapa dinlendir sonra aç yine ısıncakmı bak
Format atytim bakalım eğer aynij düzeylerde kalırsa dursun. Zaten ben 7/24 afterburner açık kullanıyorum o yüzden ısı artışı olursa fark ederim hemen

Peki önceden o sitres testinde ısı yükselmiyormuydu
İlk aldığımda stres testi yapmıştım (5dk ) o zmn da artmıştı simdi 10 saniye yaptım diye mi arttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom