Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

kyagizzz

80+ Bronze
Zaten stres testi sırasında sıcaklıklar bir miktar artar. Anlaşılan oyun oynarken bir sorun yok.
Stres testindr arttı. Oyuna girdim testi kapattım artmaya devam etti site. Ama ben bu tersi önceden yaptığımda da artmamisti. Ayrıca dün de zaten oyun oynadıktan sonra d artmadı

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Stres testindr arttı. Oyuna girdim testi kapattım artmaya devam etti site. Ama ben bu tersi önceden yaptığımda da artmamisti. Ayrıca dün de zaten oyun oynadıktan sonra d artmadı
Çok karışık anlatıyorsun biraz daha sakin biraz daha anlaşılır yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Çok karışık anlatıyorsun biraz daha sakin biraz daha anlaşılır yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
Testi yaptığı zaman ısı değeri artmış testi kapayıp oyuna girdiği zaman ısı değeri artmaya devam etmiş

Ve testi önceden yapmış o zaman artmamış

kyagizzz

80+ Bronze
Abi aldığım zaman stres testine soktum(5dk boyunca ) sıcaklıklar normaldi. Sonra oyuna girdim valoya 69-72 civarıydı. Forzada 85-80 arasi. Ki 2 ay boyunca hep böyle gitti. Evveli gün crack oyun kurdum. Ve sıcaklıklar tavan yaptı. Sonra oyunu sildim. Hemen .valoranta girdim ve ordada sıcaklık 15-20 derece artmıştı. Tarama yaptım 19 tane çıktı ve sildim. Sonra gene olmayınca format attım. Format atınca düzeldi. 2.5 saat valo (69-72 den hiç sasmadi) forza 45dk(85 üstüne hiç çıkmadı nadiren saliselik87 oldu o kdr) sonra Musa abi stres testine sok dedi soktum sıcaklıklar arttı ki normaldir testte artar. Sonra valoya döndüm gene arttı. Zaten hiç bir oyun %100 işlemci kullanmıyor. Maksimum %60 bu yüzden %100 de hiç kullanmicagimdna test etmeme de gerek yok tekrardan. İlk aldığım zaman 5 dk boyunca yapmama rağmen hiç olmamıştı. Oyun yukledikten sonra ne. Olduysa oldu.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Abi aldığım zaman stres testine soktum(5dk boyunca ) sıcaklıklar normaldi. Sonra oyuna girdim valoya 69-72 civarıydı. Forzada 85-80 arasi. Ki 2 ay boyunca hep böyle gitti. Evveli gün crack oyun kurdum. Ve sıcaklıklar tavan yaptı. Sonra oyunu sildim. Hemen .valoranta girdim ve ordada sıcaklık 15-20 derece artmıştı. Tarama yaptım 19 tane çıktı ve sildim. Sonra gene olmayınca format attım. Format atınca düzeldi. 2.5 saat valo (69-72 den hiç sasmadi) forza 45dk(85 üstüne hiç çıkmadı nadiren saliselik87 oldu o kdr) sonra Musa abi stres testine sok dedi soktum sıcaklıklar arttı ki normaldir testte artar. Sonra valoya döndüm gene arttı. Zaten hiç bir oyun %100 işlemci kullanmıyor. Maksimum %60 bu yüzden %100 de hiç kullanmicagimdna test etmeme de gerek yok tekrardan. İlk aldığım zaman 5 dk boyunca yapmama rağmen hiç olmamıştı. Oyun yukledikten sonra ne. Olduysa oldu.
Şimdi naptın kardeşim format attın mı bilgisayara tekrar yükle bi valorantı bakalım sıcaklığın kaçmış

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Peki atığın format BIOS üzerinden USB belek ile bütün disklere C,D,E,F ne varsa dimi

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Stres testine soktuktan sonra oyuna girince bendede öyle olurdu ama normalde öylemi emin değilim eski laptobumdaydı

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Öyle yapicam şimdi bütün disklere format attım bakalım normal mi olucak.
Stres testi bilgisayarı yorar o normaldir önemli olan şu an normal gir valoranta sıcaklığın kaç derece ona bak stres testine tekrar sokmana gerek yok oynadığın oyunlarda 85i falan geçmiyorsa macun falan yenileme boşver en fazla bi soğutucu alırsın altına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom