Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

kyagizzz

80+ Bronze
Stres testi bilgisayarı yorar o normaldir önemli olan şu an normal gir valoranta sıcaklığın kaç derece ona bak stres testine tekrar sokmana gerek yok oynadığın oyunlarda 85i falan geçmiyorsa macun falan yenileme boşver en fazla bi soğutucu alırsın altına
Var ama aşırı dandik tek fanli ve yavaş dönüyor.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Sürekli de format atıp durma diskin ömrünü yersin biz yorulduk burada bilgisayar nasıl yorulmasın :D

kyagizzz

80+ Bronze
Onu değiştirebilirsiniz ve işlemciye etkileyen en önemli fan anakartın üzerine takılı olan fan onu da kontrol edebilir yenisini alabilirsiniz
Hocam laptop islemci fanin yenisini nasıl alayım? Sadece alttaki soğutucuyu değiştirebilirim o kdr.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu değiştirebilirsiniz ve işlemciye etkileyen en önemli fan anakartın üzerine takılı olan fan onu da kontrol edebilir yenisini alabilirsiniz
Valoyu kurduktan sonra sistemin crack oyun yüklenmeden önceki şimdiki haline karsilastiricam normalde kalsın böyle yüksekse bilmiyorum bakicaz artik

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Hocam laptop islemci fanin yenisini nasıl alayım? Sadece alttaki soğutucuyu değiştirebilirim o kdr.

Valoyu kurduktan sonra sistemin crack oyun yüklenmeden önceki şimdiki haline karsilastiricam normalde kalsın böyle yüksekse bilmiyorum bakicaz artik
Yani ona gerek yok bence açma şimdi bilgisayarı falan sen bi yükle valorantını bi aç testi bakalım kaç derece yine yüksekse servise yollarsın

kyagizzz

80+ Bronze
Asıl sıkıntı da şu abi alalı yaklaşık 2 ay oldu ve sadece hafta sonları kullandığım için ve sadece 7-8 saat yorulduğu için termal macunun etkisini kaybetmesi bence zor

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot

Aynen öyle yap eğer tekrar çok yüksek çıkarsa servise yola onlar herşeyine bakar

kyagizzz

80+ Bronze
Yani ona gerek yok bence açma şimdi bilgisayarı falan sen bi yükle valorantını bi aç testi bakalım kaç derece yine yüksekse servise yollarsın
Aynn otel yapicam eğer düşükse kalsın böyle zaten olması gerekende bu bence. Musa abi değiştir diyor ama zaten daha süreye baktığın zaman 1 ay kullanılmadı biel 3x6= 18 gün kullanılmış yani

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Aynn otel yapicam eğer düşükse kalsın böyle zaten olması gerekende bu bence. Musa abi değiştir diyor ama zaten daha süreye baktığın zaman 1 ay kullanılmadı biel 3x6= 18 gün kullanılmış yani
Bi teste sokta bakarız ona belki de adam haklı macun sürememişlerdir kötüdür vs

kyagizzz

80+ Bronze
Teste sokunca gene artıyor iste teste sokmadan forzada test edicem direk. Önce valoda teste edicem sonra forzada. Zaten hiç bir zaman %100 kullanmicak. 4 ay sonra bakımda degistirttirim

Stres testi değil de direk oyunlar üzerinde test yapicam.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Teste sokunca gene artıyor iste teste sokmadan forzada test edicem direk. Önce valoda teste edicem sonra forzada. Zaten hiç bir zaman %100 kullanmicak. 4 ay sonra bakımda degistirttirim

Stres testi değil de direk oyunlar üzerinde test yapicam.
Aynen direk oyunlar üzerinde test et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom