Cargox Umursamazlığı

Murghy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,254
Amazondan dp kablosu almıştım bu sabah dağıtıma çıktı. Sabahtan beri bekledim teslim edilmedi. Bir de ulaşabileceğim hiçbir yer yok. Bir tane şubesi görünüyor arıyorum ulaşılamıyor, WhatsApp hattında hiçbir zaman dönüş olmuyor, müşteri hizmetlerini arayınca hiçbir seçenek çıkmıyor. Tamamen ulaşılamaz olmuşlar bu kadar saçma konumda olabilir mi? Eskiden bir kez daha burdan kargom gelecekti yine hiçbir şekilde bağlantı kuramamıştım.

1000198868.webp

1000198869.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Amazondan dp kablosu almıştım bu sabah dağıtıma çıktı. Sabahtan beri bekledim teslim edilmedi. Bir de ulaşabileceğim hiçbir yer yok. Bir tane şubesi görünüyor arıyorum ulaşılamıyor, WhatsApp hattında hiçbir zaman dönüş olmuyor, müşteri hizmetlerini arayınca hiçbir seçenek çıkmıyor. Tamamen ulaşılamaz olmuşlar bu kadar saçma konumda olabilir mi? Eskiden bir kez daha burdan kargom gelecekti yine hiçbir şekilde bağlantı kuramamıştım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Cargox ne ilk defa duyuyom Allah yardımcın olsun ama güzel darlamışsın
1783527397112.webp

Bana da akşam gelmişti kargosu ama bir sıkıntı yaşamadım öyle. Bu kadar darlamanın manası var mıydı bilmiyorum belki de bu kadar darladığın için sistem buga girmiş olabilir. Amazon'a yaz direkt.

Cargox ne ilk defa duyuyom Allah yardımcın olsun ama güzel darlamışsın
Alıntıyı görüntüle
Mcmwmcmwmxmw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazonu darla kardeş
Yani o saatten sonra amazonun yapacağı bir şey olmaz diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana da akşam gelmişti kargosu ama bir sıkıntı yaşamadım öyle. Bu kadar darlamanın manası var mıydı bilmiyorum belki de bu kadar darladığın için sistem buga girmiş olabilir. Amazon'a yaz direkt.
Bana da akşam geldi. Acil dışarı çıkmam gerekiyordu kargoyu da alabilecek birisi yoktu o yüzden kaçta geleceğini öğrenmek istedim ama darlama da olmadı aslında çünkü karşımda birisi de yoktu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben bayram öncesi söylemiştim arefeden Bi gün önce gelecek diyordu gelmedi amazona yazdım 200 tl promosyon verdiler arefe günü kargom geldi 😃

Ben bayram öncesi söylemiştim arefeden Bi gün önce gelecek diyordu gelmedi amazona yazdım 200 tl promosyon verdiler arefe günü kargom geldi 😃
benim bugün akşam geldi ama mesele gelmesinden çok ulaşılamaz olmaları ya. o yüzden hiç güven vermiyor kargoyu sorunsuz getirseler bile. kupon olayı iyi olmuş ama

hocam umarim kargonuzu sorunsuz teslim alirsiniz dediginiz gibi kendilerine ulasilamiyor fakat ben sorun yasamadim dagitima ciktigi gun teslim edildi bi kargomu 9 civari teslim etmislerdi

Hocam bu firmanın kargosuna ulaşmak için ürünü aldığınız uygulamanın müşteri temsilcisi ile görüşün. Onlar kendilerine bilgi sağlıyor.

Kargoist bunlar, ismini değiştirip Cargox yaptılar. Kurumsallıkları falan sıfır yani, orada çalışan birine ulaşabilirsen anca öyle bilgi alırsın. Müşteri hizmetleriyle falan uğraşma hiç.

Bu kargo x pek kurumsal çalışmıyor bir doblosu olan girip çalışabiliyor. Yani nitelikli adamlar değil herhangi biri çalışıyor onlarda bizim burdaki cargo x den memnunum ben adam hergün farklı arabayla geliyor babacan bir tavrı var hafif bir samimiyetimiz oldu

1783596614607.webp

Şansıma başlayayım ya Kolay Gelsin falan varken bu geldi yine. Akşam 8'de getirirler yine kesin.

Geri