CarrefourSA G29 seti gecmiş siparişlerde gözüküyor (sipariş kodu çalışmıyor)

hocam kredi kartıyla falan aldıysan direkt iptal et kredi kartı olunca para hesabına hemen yatıyor diye biliyorum arkadaşın da dediği gibi trendyoldan sipariş verirsin en azından daha güvenli bir yer. ek olarak teslim edilmiş gözükse siparişi iptal et seçeneği çıkmazdı bence. hazırlık aşamasındadır diye düşünüyorum.

trendyoldaki carrefoursa satıcısına soru sorun hocam. daha önce kimse ondan almamış belki sitelerinde yazdığı gibi distribütör garantilidir.

hocam valla dün sipariş ettikten 10dk sonra böyle gözüktü bende anlamadım sanırsam sistemsel bir hata yani çünkü ben aldım direkt bu şekilde göründü anlamadım gitti ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para iadesi uzun sürermi acaba sonra orasıda 21k olmasın da ondan zaten burdan aldım
21k ya bu seti kim alır hocam imkanı yok

shifterli 2 aylık cihazları 9k ya satamiyor millet

21k ya bu seti kim alır hocam imkanı yok

shifterli 2 aylık cihazları 9k ya satamiyor millet
hocam valla birkaç yer harci heryerde 21k
1750234521897.webp

hocam kredi kartıyla falan aldıysan direkt iptal et kredi kartı olunca para hesabına hemen yatıyor diye biliyorum arkadaşın da dediği gibi trendyoldan sipariş verirsin en azından daha güvenli bir yer. ek olarak teslim edilmiş gözükse siparişi iptal et seçeneği çıkmazdı bence. hazırlık aşamasındadır diye düşünüyorum.
hocam valla param gitmediği sürece ve siparişim iptal edilmediği sürece iyi ama trendyoldaki penta garantili değil önceki görselde gösterdiğim gibi ithalatçı garantili kredi kartı ile aldım bu arada

trendyoldaki carrefoursa satıcısına soru sorun hocam. daha önce kimse ondan almamış belki sitelerinde yazdığı gibi distribütör garantilidir.
gerçi yazdım hocam evet penta garantiliymiş ama karta direkt gelir mi ki iade
acaba eğeriptal olursa ordan alayım mı nasıl yapsam bende bılmıyorum valla eger gelmezse dırekt ıade sıkıntı o yuzden var mı bır bılgınız

Son düzenleme:
epey de değilde akakçeye bakarsanız çoğu yerde fiyatının 12k olduğunu görürsünüzz hocam
hocam acaba iptal etsem direkt gelir mi ben belki 5 10 kez aradım kayıt olsuturdular aciliyeti belirttiler acaba şimdi işleme falan alınmasın sonra iptal ederim para 7 10 gune gelır o zaman sıkıntı

hocam gittim iptal ettim 6 taksit ile trendyoldan sordum satıcıya carrefoursaya penta garantılı dedı aldım dırekt hıc beklemeden teşekkürler öneriniz için çok sağolun

1750237133860.webp

Rica ederim hocam güle güle kullanın :)
teşekkürle hocam da son sorum olarak şöyle bir şey var ithalatçı olarak gözüküyor ama kendim sordum emin olmak için 2 kez böyle dediler zaten kendi sitesindede penta garantili satıyorlar doğrumudur sizce ?
1750254768615.webp

Hayırlı olsun hocam
teşekkürler hocam darısı herkesin başına ne diyim son sorum olarak şöyle bir şey var ithalatçı olarak gözüküyor ama kendim sordum emin olmak için 2 kez böyle dediler zaten kendi sitesindede penta garantili satıyorlar doğrumudur sizce ?
1750254855912.webp

teşekkürle hocam da son sorum olarak şöyle bir şey var ithalatçı olarak gözüküyor ama kendim sordum emin olmak için 2 kez böyle dediler zaten kendi sitesindede penta garantili satıyorlar doğrumudur sizce ?Alıntıyı görüntüle

teşekkürler hocam darısı herkesin başına ne diyim son sorum olarak şöyle bir şey var ithalatçı olarak gözüküyor ama kendim sordum emin olmak için 2 kez böyle dediler zaten kendi sitesindede penta garantili satıyorlar doğrumudur sizce ?Alıntıyı görüntüle
söyledikleri doğru hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,497
Üyeler
183,438
Son üye
zfrbbcn
Geri