Tonguç akademiye bak.arkadaşlar çarşamba günü matematik sınavım var ama ben bunun haberini bugün aldım hiç online olarak matematik dersinede girmedim çalışabileceğim bir kanak önerir misiniz?.
7. sınıfım
evet bende biliyorum tonguç akademiyi ama nasıl aratıcağımı bilmiyorum
"Tonguç 7.sınıf 1.dönem 1.yazılı matematik" youtube'a yaz bunu. 2020 olana gir.evet bende biliyorum tonguç akademiyi ama nasıl aratıcağımı bilmiyorum
geçmiş olsunarkadaşlar çarşamba günü matematik sınavım var ama ben bunun haberini bugün aldım hiç online olarak matematik dersinede girmedim çalışabileceğim bir kanak önerir misiniz?.
7. sınıfım
Kanka çalışmazsan puan alamazsın bu kadar.arkadaşlar çarşamba günü matematik sınavım var ama ben bunun haberini bugün aldım hiç online olarak matematik dersinede girmedim çalışabileceğim bir kanak önerir misiniz?.
7. sınıfım
7. sınıf kolay yaparsınolurki geri dönemessem yeni gelen herkese kolonya diye bir kardeşimiz vardı deyin ben çalışmaya başlıyorum yazmayı unutmuşum
omg niye böyle komplex anlatiyor bu. almanyada hic böyle urasmazlar. dilerkt bam bam daliyorlar soruyoraİzle bunu bence.
Abi alman halkı zekiomg niye böyle komplex anlatiyor bu. almanyada hic böyle urasmazlar. dilerkt bam bam daliyorlar soruyora