Neler Yeni

CarX Drift Racing Hangi Paketi Almalıyım?

dextermr

80+
Oyunu yeni aldım, bu paketlerden hangilerini önerirsiniz? Bi de bu paketlerdeki arabaları level fark etmeksizin online modda kullanabiliyor muyum?

Ekler

• IMG_20230323_043515.jpg
    IMG_20230323_043515.jpg
    453.3 KB · Hit: 110

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Oyunu yeni aldım, bu paketlerden hangilerini önerirsiniz? Bi de bu paketlerdeki arabaları level fark etmeksizin online modda kullanabiliyor muyum?
Fark etmez hocam hepsi online oyunu;

CarX Drift Racing Online - Deluxe bunu alırsanız aşağıdakileri elde diyorsunuz

Bu DLC'yi satın alarak, oyuncunun profili seviyesinde herhangi bir kısıtlama olmaksızın oyunun tüm içeriğine anında erişebilirsiniz. CarX Drift Racing Online - Deluxe'de şunları içerir: Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm traklara ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm araçlara ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın araba gövdesinin tüm kişiselleştirme unsurlarına ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm disklere ücretsiz erişim Bu DLC, diğer DLC'lerin içeriğini içermez!

dextermr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fark etmez hocam hepsi online oyunu;

CarX Drift Racing Online - Deluxe bunu alırsanız aşağıdakileri elde diyorsunuz

Bu DLC'yi satın alarak, oyuncunun profili seviyesinde herhangi bir kısıtlama olmaksızın oyunun tüm içeriğine anında erişebilirsiniz. CarX Drift Racing Online - Deluxe'de şunları içerir: Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm traklara ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm araçlara ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın araba gövdesinin tüm kişiselleştirme unsurlarına ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm disklere ücretsiz erişim Bu DLC, diğer DLC'lerin içeriğini içermez!
hocam bunu alırsam benim gözümde oyunun anlamı kalmaz kendim kasmak istiyorum, en iyisi midnight haritasını ve bir iki skin paketi alayım

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
hocam bunu alırsam benim gözümde oyunun anlamı kalmaz kendim kasmak istiyorum, en iyisi midnight haritasını ve bir iki skin paketi alayım
CarX Drift zaten tek başına keyif veren bir oyun değil.

dextermr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CarX Drift zaten tek başına keyif veren bir oyun değil.
arkadaşla giriyoruz da ben tek başıma da keyif alırım bu tarz oyunları müzik açıp, hayallere dalarak saatlerce oynuyorum :D

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
En azından Season pass içerdiği için Complete pack öneririm.
Ultimate level para gibi kısıtlamaları kaldırırken season pass gelmiş geçmiş dlcleri veriyor.
Ultimate alıp istediğin her modifiyeyi deneyip oynayabilirsin. Kısıtlama olması çileden çıkarabilir.

Top Bottom