Fark etmez hocam hepsi online oyunu;Oyunu yeni aldım, bu paketlerden hangilerini önerirsiniz? Bi de bu paketlerdeki arabaları level fark etmeksizin online modda kullanabiliyor muyum?
hocam bunu alırsam benim gözümde oyunun anlamı kalmaz kendim kasmak istiyorum, en iyisi midnight haritasını ve bir iki skin paketi alayımFark etmez hocam hepsi online oyunu;
CarX Drift Racing Online - Deluxe bunu alırsanız aşağıdakileri elde diyorsunuz
Bu DLC'yi satın alarak, oyuncunun profili seviyesinde herhangi bir kısıtlama olmaksızın oyunun tüm içeriğine anında erişebilirsiniz. CarX Drift Racing Online - Deluxe'de şunları içerir: Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm traklara ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm araçlara ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın araba gövdesinin tüm kişiselleştirme unsurlarına ücretsiz erişim Herhangi bir seviye kısıtlaması olmaksızın tüm disklere ücretsiz erişim Bu DLC, diğer DLC'lerin içeriğini içermez!
CarX Drift zaten tek başına keyif veren bir oyun değil.hocam bunu alırsam benim gözümde oyunun anlamı kalmaz kendim kasmak istiyorum, en iyisi midnight haritasını ve bir iki skin paketi alayım
arkadaşla giriyoruz da ben tek başıma da keyif alırım bu tarz oyunları müzik açıp, hayallere dalarak saatlerce oynuyorumCarX Drift zaten tek başına keyif veren bir oyun değil.
O zaman tamam.arkadaşla giriyoruz da ben tek başıma da keyif alırım bu tarz oyunları müzik açıp, hayallere dalarak saatlerce oynuyorum