Cash back veren kartlar neler?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
Yıllardır papara kullanıyorum. Sorunum yok hala ama şu son çıkan olaylardan sonra kullanmasam mı diye düşündüm sorun çıkarmı gibisinden. Papara gibi youtube netflix gibi yerlerde aboneliklerde cash back veren kart var mı güzel yoksa papara mı devam etmeliyim. Yurt dışı sitelerden bir şey alırken normal kartlar bazen sıkıntı yapıyor papara ile hiç yaşamadım. Yine bu tarz

sipay önerebilirim

Yıllardır papara kullanıyorum. Sorunum yok hala ama şu son çıkan olaylardan sonra kullanmasam mı diye düşündüm sorun çıkarmı gibisinden. Papara gibi youtube netflix gibi yerlerde aboneliklerde cash back veren kart var mı güzel yoksa papara mı devam etmeliyim. Yurt dışı sitelerden bir şey alırken normal kartlar bazen sıkıntı yapıyor papara ile hiç yaşamadım. Yine bu tarz
popy para öneririm şu an en fazla cashback veren o market harcamalrında 2,5 cashback veriyor uygulmadan baka bilirsin cashbak türlerine

Ben Mars kullanıyorum çok memnunum. İş bankası alt yapısı kullanıyor ve cashback oranları çok iyi Netflix falan baya bedavaya geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,387
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri