Cashback Veren Uygulamalar

Poypara ilk defa duyuyorum google play için kayıt olam bakam

Popypara'yı bende discord nitro almak için kullanacağım play store üzerinden.
Bende nitro için ödeme yöntemi yaptım fakat normal fiyatı 270 değilmi. Benden 103 lira kesiyor :D 50 tl iade etti 53 olarak ödemiş oldum

En mantıklısı Nays gibi geldi bana.

Eline sağlık güzel konu birde papeli eklesen iyi olur

epic games için cashback veren var mı?

Bildiğiniz üzere cashback veren uygulama/bankalar ilk çıktıkları zaman sağlam kampanyalarla müşteri topluyorlar. Ardından yavaş yavaş bu kampanyaları, cashbackleri azaltıyorlar. Nays'ın da artık bu zamana geldiğini düşünüyorum. Bundan dolayı güncel cashback listesini paylaşmak istedim.

Elektronik Para KuruluşlarıNetflixSpotifyYouTube PremiumAmazon PrimeGoogle Play StoreiOS App StoreSteam
Nays%50 Cashback%50 Cashback%20 Cashback-%20 Cashback%20 Cashback%10 Cashback
Popypara%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback-
Sipay%60 Cashback%60 Cashback%60 Cashback%60 Cashback%10 Cashback%10 Cashback%10 Cashback
Papara20₺ Cashback15₺ Cashback10₺ Cashback-%5 Cashback%5 Cashback%10 Cashback
Paycell%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback%50 Cashback---
Uption50₺ Cashback40₺ Cashback30₺ Cashback30₺ Cashback---

• Listede olmayan uygulama/sitelerin eğer mobil uygulaması var ise, App Store & Play Store üzerinden abonelik yaparak cashback alabilirsiniz. Örneğin Popypara üzerinden Discord Nitro için %50 cashback alabilirsiniz. (Uygulama mağazasından abonelik yapmanız lazım.)

NOT: Bilgiler bu kaynaktan alınmıştır. Bankalar aylık olarak cashback kampanyalarını düzenlemektedir. En güncel bilgi için bankanın/uygulamanın kampanyalar sayfasını kontrol etmelisiniz.
Nays steam cashback nasıl oluyor dolarla ücretmi yatırmak lazım.

Papel var birde dostlar.

Youtube ve spotify kullanıyorum bu ikisinden en fazla cashback hangisinden alabilirim? Güvenilir var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,755
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri