Casio saat alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
669
SELAMÜN ALEYKÜM
Hazır indirimdeyken bi aksilik çıkmazsa yarın dedeme saat almak istiyorum.casio saat alınır mı? alttaki fotoğrafı görünce biraz soğudum almasammı diye.dedem kolundan hiç çıkarmaz saati oyüzden böyle olmasını istemiyorum.

Almak istediğim model

Ekler

• 15249.webp
    15249.webp
    84.6 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
Hocam eğer markayı soruyorsanız Casio bu işin üstadıdır. Adamlar 50 yıldır saat yapıyorlar. Onun haricinde 2 saat paylaşımlarınız. Dedenizin sevkine göre değişir ama bence 2. Saat yaşı büyük birine daha çok gider. İlk modelde paslanma benzeri bir durumun fotoğrafını atmışsınız. Modele hakim olmadığım için net bir şey söyleyemem malesef.

Hocam eğer markayı soruyorsanız Casio bu işin üstadıdır. Adamlar 50 yıldır saat yapıyorlar. Onun haricinde 2 saat paylaşımlarınız. Dedenizin sevkine göre değişir ama bence 2. Saat yaşı büyük birine daha çok gider. İlk modelde paslanma benzeri bir durumun fotoğrafını atmışsınız. Modele hakim olmadığım için net bir şey söyleyemem malesef.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam.dedem zaten spor giyinmeyi sevdiği için ve 1, linkdeki saat daha gözüme kaliteli durduğu için onda kesin karar kıldım ama o yorumdaki fotoğraf canımı sıktı biraz.eğer casio saat kullanan arkadaşlar varsa böyle durum yaşadınızmı acaba.

Hocam madem deseniz spor seviyor. Bütçeye uyarsa aşağıdaki saate de bir bakabilirsiniz. Kendisini çok sık kullanmadan da 6 yıldır bende ve herhangi bir sorunu yok. Sorun olarak söyleyebileceğim tek şey bu tipteki tüm kordonlarda olan bir tık kolay çizilme durumu. Ki bu da bu saatlik bir durum değil zaten.

https://share.google/qvhB1279ZIgWTL5hA

Hocam madem deseniz spor seviyor. Bütçeye uyarsa aşağıdaki saate de bir bakabilirsiniz. Kendisini çok sık kullanmadan da 6 yıldır bende ve herhangi bir sorunu yok. Sorun olarak söyleyebileceğim tek şey bu tipteki tüm kordonlarda olan bir tık kolay çizilme durumu. Ki bu da bu saatlik bir durum değil zaten.

https://share.google/qvhB1279ZIgWTL5hA
Hocam buda çok sportif oldu be 😅 ama güzel saatmiş.bende staj paramla alacağım için orta halli bir şey almak istiyorum bunun fşyatı biraz yüksek geldi açıkçası.

1000061812.webp

Casio her türlü alınır. Şu saati almıştım babama. Son 1 senedir takamıyor, onun dışında duşta, denizde kolundan çıkartmazdı. Ne bir kararma var ne de başka bir şey.

Geri