SadeceSeyf
80+ Gold
VA knkPanel nedir IPS mi
VA knkPanel nedir IPS mi
Nasıl pek anlamıyorum almaya değermi renkleri doğru göstermiyor diyorlar IPS iyi diyorlar sizce doğrumuVA knk
Hocam parlaklığı falan güzel duruyor bana göre. Ben ikinci monitör olarak aldım yani IPS monitörüm var. Fakat ben şöyle bakıyorum.240 hz monitörlere 5.500 vermek yeirne bu alınabilir. İçiniz rahat etmiyor ise 3600-3700 bandında 165 hz ıps alınabilirNasıl pek anlamıyorum almaya değermi renkleri doğru göstermiyor diyorlar IPS iyi diyorlar sizce doğrumu
Pugb mobil oynuyom tek AMD kullanıyorum içim korku var sıkıntı yaşar mıyım diyeHocam parlaklığı falan güzel duruyor bana göre. Ben ikinci monitör olarak aldım yani IPS monitörüm var. Fakat ben şöyle bakıyorum.240 hz monitörlere 5.500 vermek yeirne bu alınabilir. İçiniz rahat etmiyor ise 3600-3700 bandında 165 hz ıps alınabilir
Oyun için almak istiyorum oyunlar yırtılma v.b olurmu endişeliyim işimi görür mü fiya çok iyi
Valla kocaman yazmışlar koşulsuz şart iade de diye. Yarın sabah ara sor knk açsam kullansam iade olur mu diye ona göre alPugb mobil oynuyom tek AMD kullanıyorum içim korku var sıkıntı yaşar mıyım diye
Teşekkür ederim bilgi ve yardımci olduğunuz için teşekkürlerValla kocaman yazmışlar koşulsuz şart iade de diye. Yarın sabah ara sor knk açsam kullansam iade olur mu diye ona göre al
Rica ederimTeşekkür ederim bilgi ve yardımci olduğunuz için teşekkürler
Kral 200 Hz HDR effect destekli 300 CD parlaklık var10 sayfa yorumdan neredeyse 8 sayfası boş muhabbet. Alınır mı acaba diye okudum ama daha çok kararsız kaldım. Ben düşünene kadar da stok biter büyük ihtimalle.
Acaba ölü piksel durumlarında direkt iade alırlae mı10 sayfa yorumdan neredeyse 8 sayfası boş muhabbet. Alınır mı acaba diye okudum ama daha çok kararsız kaldım. Ben düşünene kadar da stok biter büyük ihtimalle.
Casper koşulsuz şartsız alıyor büyük ihtimalle trendyol da alır. Çünkü iade edenler olmuş yorumlardaAcaba ölü piksel durumlarında direkt iade alırlae mı
Hocam hangisini alsam bilemedim sizce ?Casper koşulsuz şartsız alıyor büyük ihtimalle trendyol da alır. Çünkü iade edenler olmuş yorumlarda
Hocam ben zaten LG'nin TN panelini kullanıyorum, gözlerim parlak renklere karşı hassas baya, kaç tane monitör aldım bu tn panele tekrar döndüm. ama filmlerde cekilmiyor bazen. VA olması işime gelebilir bu seferde curved olması hoşuma gitmiyor.Kral 200 Hz HDR effect destekli 300 CD parlaklık var