SadeceSeyf
80+ Gold
Satan arkadaslar varsa dm please xd
Atmıyorlar rekabet çoğalmasın diye.Beyler biri telegram grubunu atabilir mi acaba bize de ?
Daha önceki hepsijet ertesi gün teslimatlarıma baktım hepsi gece yola çıkmış kanka dağıtımda şuan arabayı izliyorum diyorum hala ne diyorsunGece 3'te dağıtıma çıktı diyen var buna ihtimal veriyor musun
Ayrıca adam 12 tane almış, zararına bu fiyata koyup neden iptal etmesinler ?
Kargo olayı da hatadır bence.
Hocam gelirse paylaşır mısınız akşam ben kaçırdımKargo aracını canlı takipten izliyorum imdb9 film gibi
Hb Marmara çevresine sabah 9'a randevulu teslimat yapıyor. Ayrıca önceden bunun gibi başka fırsatlar da oldu.Gece 3'te dağıtıma çıktı diyen var buna ihtimal veriyor musun
Ayrıca adam 12 tane almış, zararına bu fiyata koyup neden iptal etmesinler ?
Kargo olayı da hatadır bence.
Reklam sayıldığı için konularda paylaşmak yasak. Özelden atıyorum.Atmıyorlar rekabet çoğalmasın diye.![]()
Anlamadım hocam 1 tane aldım benHocam gelirse paylaşır mısınız akşam ben kaçırdım![]()
Fotoğraf anlamında hocamAnlamadım hocam 1 tane aldım ben
Cevabı sana vermedim kiDaha önceki hepsijet ertesi gün teslimatlarıma baktım hepsi gece yola çıkmış kanka dağıtımda şuan arabayı izliyorum diyorum hala ne diyorsun![]()
yarısını sen al yarısını ben alıyım diyo herhaldeAnlamadım hocam 1 tane aldım ben
Knk bu fırsat değil beleşe dağıtmakHb Marmara çevresine sabah 9'a randevulu teslimat yapıyor. Ayrıca önceden bunun gibi başka fırsatlar da oldu.
Geldiği gibi atıcam fotosunuFotoğraf anlamında hocamGelecek, kargoda yada iptal oldu diyenler var o yüzden teyit amaçlı demek istedim
hayrına dağıtmak harbidenKnk bu fırsat değil beleşe dağıtmak![]()