fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 882
Gelen olursa kargo dahil 1400e alıcıyım satıcı arkadaşlar varsa bana ulaşabilir.

doğru bu arada aracı yakalayıp araçtan teslim alabilirsinGPS'ten dağıtımdakı aracı izleyebiliyosan atla arabaya kes önünü aracın iptal edilmeden al monitörü sonra koşarak uzaklaş.
En kötü bi taksiye atla 100 lira verirsin bir şey olmaz hem filmlerdeki gibi öndeki aracı takip et dersin havalı olur.doğru bu arada aracı yakalayıp araçtan teslim alabilirsin
ŞşArkadaşlar yineliyorum.İst içi satan varsa aynı gün alabilirim.

O bölgede yaşayanlar, her ay bi monitör parası fazla kira veriyor dostum. Alamayan üzülsün tabi de alana da laf etmek olmaz, hayırlı olsun denir.tam bi ******** bu hb randevulu teslimat alanlara gönderiyor sadece benim sucum nedir ila randevulu teslimat bölgesinde mi yaşamak zorundayım sen burada o hizmeti vermiyorsun o senin sorunu tam thh ye şikayet etmelik durum alamayan doğru thhye bazılarına teslim edilmiş sonuçta bu randevulu teslimat olanı hep yapıyor hb olanların ben tam sövmelik

bekliyorum hocalarım
 bekliyorum hocalarımO grupta bir yerlerde paylaşılmıştır bulursak konu açarız bideAtmıyorlar rekabet çoğalmasın diye.
 hızlı olan alsın
 hızlı olan alsın17k kişi var knk ne rekabet çoğalmasıAtmıyorlar rekabet çoğalmasın diye.
 düzgün bir şey varsa 5 saniye dayanıyor.
 düzgün bir şey varsa 5 saniye dayanıyor.