Ben elimdeki monitörleri satıp yenilemiştim bu şimdi fazlalık oldu hakkı nedir sizce bu ürünün ya elimde ki asusu satacağım onu da forum sayesinde aldım ya da bunuO kadar çıkarlarsa satamazlar hocam pek. Adam 100-200 üstüne kendim koyarım adıma faturalı olsun diye düşünür,taksitle alayım der veya ilerde iade falan olursa uğraşmayayım diye düşünebilir.Monitör kollarında da yüksekten satmaya çalışanlar oldu,hala 800'e satmaya çalışan var,1000 isteyen var. Ben aldıklarımı 650-700'den verdim 8 adet 3 günde satıldı.Doğru fiyattan satarlarsa alınır yoksa ellerinde kalır.Ürün küçük değil boyut olarak koyacak yerde lazım adetli alanlar için.
Doğru diyorsunuz hocam 3200 ise 2500 e falan okuturlar bence rahatlıklaAdam 100-200 üstüne kendim koyarım adıma faturalı olsun diye düşünür,taksitle alayım der veya ilerde iade falan olursa uğraşmayayım diye düşünebilir
AhagsgahshsSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.
Alamayan arkadaşlar daha iyi fırsatları yakalarlar umarım,
 Hayırlı olsun cekpot patlatmışsın
   Hayırlı olsun cekpot patlatmışsınHocam çok düşük bir fiyata almanın şöyle bir dezavantajı var, ilerde sorun yaşar ve iade yapmak zorunda kalırsan ürün bedeli 187 liraBen elimdeki monitörleri satıp yenilemiştim bu şimdi fazlalık oldu hakkı nedir sizce bu ürünün ya elimde ki asusu satacağım onu da forum sayesinde aldım ya da bunu
 O nedenle alırken düşündürücü yanı o olucak.Bunun dışında sen belirlersin sıfır fiyatına yakın bir şey istenirse almaz bence çoğu kişi.Özellikle bahsettiğim nedenden dolayı. Sarı site dolar şimdi 3k'ya ama bekler durur bence.Aciliyet durumuna göre fiyat biçin kendiniz.
 O nedenle alırken düşündürücü yanı o olucak.Bunun dışında sen belirlersin sıfır fiyatına yakın bir şey istenirse almaz bence çoğu kişi.Özellikle bahsettiğim nedenden dolayı. Sarı site dolar şimdi 3k'ya ama bekler durur bence.Aciliyet durumuna göre fiyat biçin kendiniz.doğru ö bölge yaşamayınca kiralara bedaya oluyor otomatik dimi nasıl unuttum onu ben iyi hatırlattın gel sanada bizim burdan 4-5 kiralayım nasıl olsa bedava yaO bölgede yaşayanlar, her ay bi monitör parası fazla kira veriyor dostum. Alamayan üzülsün tabi de alana da laf etmek olmaz, hayırlı olsun denir.
Bu arada farklarını bilmiyorum ama asus satıp casper monitör kullanmazdım şahsen.Ben elimdeki monitörleri satıp yenilemiştim bu şimdi fazlalık oldu hakkı nedir sizce bu ürünün ya elimde ki asusu satacağım onu da forum sayesinde aldım ya da bunu
asus hangi monitör var bu monitör 2700e satılırken çoğu kişi almıştı ghostingden dolayı iade etmişti o yüzden asusu kullanmak daha mantıklı olabilirBen elimdeki monitörleri satıp yenilemiştim bu şimdi fazlalık oldu hakkı nedir sizce bu ürünün ya elimde ki asusu satacağım onu da forum sayesinde aldım ya da bunu
3000 e satılan VG2791R O değilde bunun fiyatına nolmuş öyle geçen hafta 4k ya satılıyordu akakçe de 5k olmuşasus hangi monitör var bu monitör 2700e satılırken çoğu kişi almıştı ghostingden dolayı iade etmişti o yüzden asusu kullanmak daha mantıklı olabilir