❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

Hepsiburada 3.563 TL' den 10 adet stok girmiş. Dün yoktu. Muhtemelen iptal ediyor, teslim alan arkadaşlara hayırlı olsun :)

O kadar çıkarlarsa satamazlar hocam pek. Adam 100-200 üstüne kendim koyarım adıma faturalı olsun diye düşünür,taksitle alayım der veya ilerde iade falan olursa uğraşmayayım diye düşünebilir.Monitör kollarında da yüksekten satmaya çalışanlar oldu,hala 800'e satmaya çalışan var,1000 isteyen var. Ben aldıklarımı 650-700'den verdim 8 adet 3 günde satıldı.Doğru fiyattan satarlarsa alınır yoksa ellerinde kalır.Ürün küçük değil boyut olarak koyacak yerde lazım adetli alanlar için.
Ben elimdeki monitörleri satıp yenilemiştim bu şimdi fazlalık oldu hakkı nedir sizce bu ürünün ya elimde ki asusu satacağım onu da forum sayesinde aldım ya da bunu

Adam 100-200 üstüne kendim koyarım adıma faturalı olsun diye düşünür,taksitle alayım der veya ilerde iade falan olursa uğraşmayayım diye düşünebilir
Doğru diyorsunuz hocam 3200 ise 2500 e falan okuturlar bence rahatlıkla

Ben elimdeki monitörleri satıp yenilemiştim bu şimdi fazlalık oldu hakkı nedir sizce bu ürünün ya elimde ki asusu satacağım onu da forum sayesinde aldım ya da bunu
Hocam çok düşük bir fiyata almanın şöyle bir dezavantajı var, ilerde sorun yaşar ve iade yapmak zorunda kalırsan ürün bedeli 187 lira :D O nedenle alırken düşündürücü yanı o olucak.Bunun dışında sen belirlersin sıfır fiyatına yakın bir şey istenirse almaz bence çoğu kişi.Özellikle bahsettiğim nedenden dolayı. Sarı site dolar şimdi 3k'ya ama bekler durur bence.Aciliyet durumuna göre fiyat biçin kendiniz.

O bölgede yaşayanlar, her ay bi monitör parası fazla kira veriyor dostum. Alamayan üzülsün tabi de alana da laf etmek olmaz, hayırlı olsun denir.
doğru ö bölge yaşamayınca kiralara bedaya oluyor otomatik dimi nasıl unuttum onu ben iyi hatırlattın gel sanada bizim burdan 4-5 kiralayım nasıl olsa bedava ya

Bu arada farklarını bilmiyorum ama asus satıp casper monitör kullanmazdım şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adetli alan var ise uygun fiyattan satın alabilirim arkadaşlar 1 veya 2 adet olabilir.Ürün ihtiyacı olan aradığını yazarsa takasta yapabilirim.DM'den fiyat vs atabilirsiniz.

asus hangi monitör var bu monitör 2700e satılırken çoğu kişi almıştı ghostingden dolayı iade etmişti o yüzden asusu kullanmak daha mantıklı olabilir

bende monitör alacaktım neyse 2k bir monitör gelirse şöyle bir 500 tl den flan alırım 😸

asus hangi monitör var bu monitör 2700e satılırken çoğu kişi almıştı ghostingden dolayı iade etmişti o yüzden asusu kullanmak daha mantıklı olabilir
3000 e satılan VG2791R O değilde bunun fiyatına nolmuş öyle geçen hafta 4k ya satılıyordu akakçe de 5k olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,969
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri