❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

Tekrardan söylüyorum bir ürünün bedeli 5000 birim ise sen bu ürünü 4500 5000 arası aldıysan ve iptal olduysa Hakem heyetinde haklısın. Eğer bir ürünün piyasa fiyatının kat ve kat altından aldıysan Hakem heyeti satıcıyı haklı bulur ve Tüketici Hakem Heyeti dosyası kapanır.
Hocam migros 799 liraya mi air fryer satmisti sonra iptal edildi thhye basvurup alanlar oldu

IMG_20230308_212225.jpg

kanıt resmi atarmısın monitörün eline ulaştığı dair

ve sende aynı şekilde
sarı sayfaya ve letgo ya ilan koydum arkadaşlar. kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. yalan ile mi suçluyorsun anlamadım? mobil takip sistemi ile haberleşip esenyurtta halk eğitim merkezinin önünden kargo mu teslim aldım. elime bir şey geçmiyor yalan söyleyince yani.

sarı sayfaya ve letgo ya ilan koydum arkadaşlar. kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. yalan ile mi suçluyorsun anlamadım? mobil takip sistemi ile haberleşip esenyurtta halk eğitim merkezinin önünden kargo mu teslim aldım. elime bir şey geçmiyor yalan söyleyince yani.
Fotoğraf istedi altı üstü bir şey yapmadı
Bu şekilde yalan atacak bir sürü insan var

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin kardeşim. Hele ki böyle emrivaki yapanlara asla.

Geri