Neler Yeni

CASPER ALINIR MI ÖZELLİKLE CASPER KULLANANLARI BEKLİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kasa da zaten garanti bantı yok Excalibur cihazlarda garanti bozulmuyor ben kaç defa içini açtım termal macun yeniledim sürekli ayrıca bu zaman zarfında garantiden canım istiyerek 3 defa ssd değiştirdim satarken değeri olsun diye.
exalibur değil benimki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa da zaten garanti bantı yok Excalibur cihazlarda garanti bozulmuyor ben kaç defa içini açtım termal macun yeniledim sürekli ayrıca bu zaman zarfında garantiden canım istiyerek 3 defa ssd değiştirdim satarken değeri olsun diye.
https://www.cimri.com/masaustu-bilg...4t45x-masaustu-bilgisayar-fiyatlari,109934061 benimki bu sadede ssd ekledim ve psu değiştirdim ve r5 230 var içinde

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
O kasayı sen açtıysan, garanti kapsamında olmaz o cihaz. Bu çok net bir kural.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ben ikisinde de 15 defa açtım ne oldu servise gitti garanti bozulmadı üstüne bedavaya ssd yenilettim.
2 yıllık garanti süresince, 15 defa içini açıp müdahale etmek zorunda kaldığın bir cihazı savunduğunun farkında mısın? Bahsettiğin sayılarla, her 45-50 günde bir o makinenin içini açmak zorunda kaldığını anlıyorum.

Bu seni mi haklı çıkartır beni mi?

Ek olarak Casper Garanti Sözleşmesinde açıkca yazar.

Teknik servis bilgisi dışında kullanıcı müdahalesi anlaşılırsa, cihaz garanti dışı kalır.

Bu madde tüm teknolojik ürünlerde geçerli. Bu yüzden bazı vidaların tamir vidası diye adlandırılması gayet normal. En küçük tornavida darbesinde üzerindeki boyalar aşınıyor ve müdahale edildiği anlaşılıyor. Hadi sende 1 anlamadı 2 anlamadı. 15 kez mi anlamadı adamlar :)

Farex

80+ Silver
2 yıllık garanti süresince, 15 defa içini açıp müdahale etmek zorunda kaldığın bir cihazı savunduğunun farkında mısın? Bahsettiğin sayılarla, her 45-50 günde bir o makinenin içini açmak zorunda kaldığını anlıyorum.

Bu seni mi haklı çıkartır beni mi?

Ek olarak Casper Garanti Sözleşmesinde açıkca yazar.

Teknik servis bilgisi dışında kullanıcı müdahalesi anlaşılırsa, cihaz garanti dışı kalır.

Bu madde tüm teknolojik ürünlerde geçerli. Bu yüzden bazı vidaların tamir vidası diye adlandırılması gayet normal. En küçük tornavida darbesinde üzerindeki boyalar aşınıyor ve müdahale edildiği anlaşılıyor. Hadi sende 1 anlamadı 2 anlamadı. 15 kez mi anlamadı adamlar :)
Kullanmadığın malı laf atmana neyse de 15 defa içini açtığım cihazın neden 15 defa açıldığını sormak yerine düz mantık düz hayata baktığın gibi düz düşünüyorsun. Excalibur cihazların hiçbirinde hasar almadığı süre içerisinde garantisi bozulmaz ben kullandığım cihazı biliyorum servise de ssd değişimi için verdim 3 defa keyfimden değişiklik yaptım eğer dediğin gibi olsa değişim yapılmazdı kayıtlar durmakta. İçinin fotoğrafını da gösteririm servis kayıdını da.

@SorryImSoBussy Bilmediğin konular hakkında konuşamamalısın.

1660834067706.png

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kullanmadığın malı laf atmana neyse de 15 defa içini açtığım cihazın neden 15 defa açıldığını sormak yerine düz mantık düz hayata baktığın gibi düz düşünüyorsun. Excalibur cihazların hiçbirinde hasar almadığı süre içerisinde garantisi bozulmaz ben kullandığım cihazı biliyorum servise de ssd değişimi için verdim 3 defa keyfimden değişiklik yaptım eğer dediğin gibi olsa değişim yapılmazdı kayıtlar durmakta. İçinin fotoğrafını da gösteririm servis kayıdını da.

@SorryImSoBussy Bilmediğin konular hakkında konuşamamalısın.

Alıntıyı görüntüle
15 kere komponent değiştirdiğine inanmalı mıyım?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
KİME SORSAM ALINMAZ DİYORLAR (CASPER MARKASI)

LİNKTEKİ BİLGİSAYAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ ,BU ÖZELLİKLERE SAHİP MSİ ASUSDA ÇOK PAHALI OLUYOR
Kasaları aşırı dandik oluyor. Soğutmaya pek önem vermiyorlar (o modeli bilmiyorum ben farklı seriler kullandım) ve genel bileşen kalitesi çok dandik oluyor.

Aldığım Casper laptop garantisi bittikten birkaç hafta sonra ekran arızası verdi. Başka bir şey dememe gerek yok sanırım.

Son düzenleme:
Top Bottom