Casper Excalibur ALINMAZ!!!İyi cihaz bir de 17.3 olsa tadından yenmezdi ama olsun yapacak pek bir şey yok. 1 TB SSD. 3060 Max Performance ve 11800h için iyi fiyat.
Kullanmadığın cihazlar hakkında lütfen yorum yapma güzel kardeşim.ben casper almam şahsen Ideapad gaming 3 daha cazip geliyor
Bu model için mi konuşmuş?Casper Excalibur ALINMAZ!!!
Kullanıcıdan bir yorum:
''Açıklama yaptığım konuları iyi okumanızı istiyorum sırf yorum en üstte olsun diye 5 puan verdim. Ürünü ilk aldım Windows kurdum mavi ekran hatası verdi servise verdim sıfırı ile değiştiği söylendi ama ben ve bilgisayarım aynı ürün geldiği yönünde hem fikirdik sorun ortadan kalkmış iki hafta sonra sağ hoparlör patladı servise verdim tekrardan bilgisayarın köşesinde de ufak bir darbe izi vardı servisten tekrar 0 ürün ile değiştiği söylendi gözümün önünde kapalı kutu açtılar köpüklere sarılmış ve posetlenmis kutunun etiketleri üstünde ama açtık ne görelim yolladığım bilgisayarı seri numarasını değiştirerek sıfır gibi kutulayıp yollamışlar servisteki kadına darbe izini gösterip aynı PC nin geldiğini söyleyince kadında bir şey diyemedi en iyisi tekrar yollayalım dedi böylesine büyük bir bilgisayar firmasının böle işlere girmesi hiç hoş olmadı Casper konusunda çok uyarıldım ama bir aydır sürekli servise gidip gelmekten ben yoruldum bence yorumumu dikkate alıp bu markadan almayın ürün geldiği zaman daha fazla başıma dert olmasın diye satmayı düşünüyorum''
bu olaya bakılarak evet haklısınız ama, her firmada böyle cok yorum var. Ama casperda bi tık fazla geldi banada.Casper Excalibur ALINMAZ!!!
Kullanıcıdan bir yorum:
''Açıklama yaptığım konuları iyi okumanızı istiyorum sırf yorum en üstte olsun diye 5 puan verdim. Ürünü ilk aldım Windows kurdum mavi ekran hatası verdi servise verdim sıfırı ile değiştiği söylendi ama ben ve bilgisayarım aynı ürün geldiği yönünde hem fikirdik sorun ortadan kalkmış iki hafta sonra sağ hoparlör patladı servise verdim tekrardan bilgisayarın köşesinde de ufak bir darbe izi vardı servisten tekrar 0 ürün ile değiştiği söylendi gözümün önünde kapalı kutu açtılar köpüklere sarılmış ve posetlenmis kutunun etiketleri üstünde ama açtık ne görelim yolladığım bilgisayarı seri numarasını değiştirerek sıfır gibi kutulayıp yollamışlar servisteki kadına darbe izini gösterip aynı PC nin geldiğini söyleyince kadında bir şey diyemedi en iyisi tekrar yollayalım dedi böylesine büyük bir bilgisayar firmasının böle işlere girmesi hiç hoş olmadı Casper konusunda çok uyarıldım ama bir aydır sürekli servise gidip gelmekten ben yoruldum bence yorumumu dikkate alıp bu markadan almayın ürün geldiği zaman daha fazla başıma dert olmasın diye satmayı düşünüyorum''
Evet.Bu model için mi konuşmuş?
1.si bunu diğer laptoplarda da görebilirsinCasper Excalibur ALINMAZ!!!
Kullanıcıdan bir yorum:
Paranızı ve zamanınızı sevmiyorsanız Excalibur alabilirsiniz. Sadece bu kadar diyebilirim.bu olaya bakılarak evet haklısınız ama, her firmada böyle cok yorum var. Ama casperda bi tık fazla geldi banada.
Acer Nitro gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum şuan.1.si bunu diğer laptoplarda da görebilirsin
2.si kasalar ve parçalar yeni firmalarla anlaşma yapıldı daha kaliteli hale geldi
3.sü özellikle g770 ve g900 kullanmış biri olarak herhangi problem yaşamdım
4.sü sizin en iyi bildiğiniz acer nitro 5 arkadaşımın anakartı bozuldu 3 aylık laptop chipset sorunu varmiş yani bir yorum 2 yorum ile ve kullanmadan bilemezsin.
Ben çevremde kullanan olmasa haklısın diyeceğim benim kaç tane arkadaşım aldı ki 2 senedir kullanıyorlar acer nitro 5 iyi model diye bilinen laptop bunu bilmemenize şaşırdım casper bazı firmaların yapmadığını yapıyor ben mesela g770 i satacaktım servise ssd değişimi talebi istedim değiştirdiler sıfır taktılar ki 3 defa yaptım bunu sorunu yoktu kargoda ekranı kırılmıştı ücretsiz karşıladılar ve sıfır orjinal gibi duruyordu paneli direk çıtalarından açmadan yeni kapak ile panel takıyorlar mış bunu çoğu firma yapmaz o çerçeveri açar panel değiştirir sonra o çerçeveler açılır falan uğraş dur yani diyorum ki 1-2 sene öncesinde evet alınmaz dı fakat şuan ki cihazlar gayet kaliteli.Paranızı ve zamanınızı sevmiyorsanız Excalibur alabilirsiniz. Sadece bu kadar diyebilirim.
Aynı bütçede daha az performans veren ama daha kaliteli modeller tercih etmeyi yeğlerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer Nitro gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum şuan.
Dediğiniz model düşük bütçedeydi.
Casper aynı Casper.
Bu kadar para vermişken geçmişi kötü olan ürün almak mantıksız.
Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok.
Kendim deneyimlemeden net bir şey söylemem mümkün değil. Kötüden iyiyi beklemek inanılması güç durum. Dediğinizin bir benzerini Monster da yapıyor bu arada.Ben çevremde kullanan olmasa haklısın diyeceğim benim kaç tane arkadaşım aldı ki 2 senedir kullanıyorlar acer nitro 5 iyi model diye bilinen laptop bunu bilmemenize şaşırdım casper bazı firmaların yapmadığını yapıyor ben mesela g770 i satacaktım servise ssd değişimi talebi istedim değiştirdiler sıfır taktılar ki 3 defa yaptım bunu sorunu yoktu kargoda ekranı kırılmıştı ücretsiz karşıladılar ve sıfır orjinal gibi duruyordu paneli direk çıtalarından açmadan yeni kapak ile panel takıyorlar mış bunu çoğu firma yapmaz o çerçeveri açar panel değiştirir sonra o çerçeveler açılır falan uğraş dur yani diyorum ki 1-2 sene öncesinde evet alınmaz dı fakat şuan ki cihazlar gayet kaliteli.
Şimdi monsterın kullandığı anakart hiç iyi değil monsterlarda plastik kalitesi vs de düşük casper ile kıyaslanmaz ama casper ile msı vs de karşılaştırılmaz şuan casper iyi fiyatta alınır fiyata yakın bir iyi cihaz olsa onu öneririm yani ben deneyimlediğim şeyleri söylüyorum ki çoğunlukla g770 ve g900 de oyun oynadığım için en az günce 6-7 saaat açık kalıyordu 2-4 saat en az tam yükte çalışıyordu 2 sene de hala tık olmadı casperın kötü yanı macun sıkıntısı adamlar sıkıntılı herhalde adi macun koyuyorlar fabrika çıkışıda yetkili servislerinde de sen alıcaksın thermal grizzy veya mx4 kendin sürecen sıkıntı falan kalmıyor ben öyle yaptım yani demek istediğim fiyat iyi alınmıyacak bir cihaz değil yapılan yorumlar 1 sene öncesinde haklıydı.Kendim deneyimlemeden net bir şey söylemem mümkün değil. Kötüden iyiyi beklemek inanılması güç durum. Dediğinizin bir benzerini Monster da yapıyor bu arada.
Oyunlarda kullandığınız işlemci ve ortalama sıcaklığı nedir?Şimdi monsterın kullandığı anakart hiç iyi değil monsterlarda plastik kalitesi vs de düşük casper ile kıyaslanmaz ama casper ile msı vs de karşılaştırılmaz şuan casper iyi fiyatta alınır fiyata yakın bir iyi cihaz olsa onu öneririm yani ben deneyimlediğim şeyleri söylüyorum ki çoğunlukla g770 ve g900 de oyun oynadığım için en az günce 6-7 saaat açık kalıyordu 2-4 saat en az tam yükte çalışıyordu 2 sene de hala tık olmadı casperın kötü yanı macun sıkıntısı adamlar sıkıntılı herhalde adi macun koyuyorlar fabrika çıkışıda yetkili servislerinde de sen alıcaksın thermal grizzy veya mx4 kendin sürecen sıkıntı falan kalmıyor ben öyle yaptım yani demek istediğim fiyat iyi alınmıyacak bir cihaz değil yapılan yorumlar 1 sene öncesinde haklıydı.
G770 de i7-10 nesil gtx 1650 ti vardı sıcaklıklar 90 ı geçmiyordu valoranta 81 de falan oynuyordum çok iyi hatırlarım şuan zaten 1 ay önce sattım çünkü elimde nakit para vardı işlemci ekran kartı yükseltilemeyince masaüstü aldım g900 de i7-10 nesil rtx 2080ti vardı onda da max sıcaklık 88 di tabi macun zalman stc-8 di iyi değil di .Oyunlarda kullandığınız işlemci ve ortalama sıcaklığı nedir?