2. EL Bu laptop alınır mı?

alınmaz excalibur
hocam teknolojik aletleri görüp kontrol edıp almak en mantıklısı sonrasında başınız ağrımamış olur sahibinden den ssd aldım 2.5k param çöp oldu adam bozuk ssd gönderdı
İyi gibi duruyo ama güvenli satın alma falan varsa öyle yapın
Hocalarım, başka ilan yok. Günlerdir bakıyorum 2 tane buldum biri satmaktan vazgeçti diğeride bu.
Adama hangi testleri yaptırayım sıcaklıkları görmek için, hiç mi alınmaz vaz mı geçeyim? Laptopa ihtiyacım var şuan ve taksit imkanıyla bütçeme tam uyuyor.
Aklımda Cinebench r23 ve bi tane ekran kartı test uygulaması var

Hocalarım, başka ilan yok. Günlerdir bakıyorum 2 tane buldum biri satmaktan vazgeçti diğeride bu.
Adama hangi testleri yaptırayım sıcaklıkları görmek için, hiç mi alınmaz vaz mı geçeyim? Laptopa ihtiyacım var şuan ve taksit imkanıyla bütçeme tam uyuyor.
Aklımda Cinebench r23 ve bi tane ekran kartı test uygulaması var
hocam sor bakımı ne zaman yapılmış pil sağlığı nasıl bence asıl önemli olan o
eğer paranız çöp olsun istemiyorsanız param güvende ile alın bence 1 2 bin fazla olsun ama garanti olsun bence

hocam sor bakımı ne zaman yapılmış pil sağlığı nasıl bence asıl önemli olan o
eğer paranız çöp olsun istemiyorsanız param güvende ile alın bence 1 2 bin fazla olsun ama garanti olsun bence
Hocam 1 yıl önce alınmış hiç içi açılmamış, dediğine göre.
Dolaptan alıcam, o da param güvende gibi
ama herkes excalibur alınmaz diyor bliemedim

Hocam 1 yıl önce alınmış hiç içi açılmamış, dediğine göre.
Dolaptan alıcam, o da param güvende gibi
ama herkes excalibur alınmaz diyor bliemedim
bence de alınmaz hayvan gibi ısınıyor

22-23k civarına 4050li laptoplar da bulunur diye tahmin ediyorum ama bütçeniz bu kadarsa bu da alınabilir.

22-23k civarına 4050li laptoplar da bulunur diye tahmin ediyorum ama bütçeniz bu kadarsa bu da alınabilir.
Hocam bir tane buldum aciliyetten satıyor, 4050 ve 7735hs var.
Edit: Satın aldım yanlışlıkla peşin aldığım için iptal istedim. İptal ettikten sonra hem wp den hem dolaptan engel yedim, sebebini bilmiyorum.
Engellemeseydi alacaktım taksitle

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,500
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri