Casper Excalibur 2.Nesil Core 5 210H-RTX5060 8Gb-16Gb-1Tb Ssd-15.6inc-W11 53999₺

Yeni öğrendim arkadaş Trendyol indirimlerinde almış bunu. İşlemci ve ekran kartı 75-85°C'yi geçmiyormuş, fan sesi de yüksek performansta makul çok memnunum diyordu. Yanına gidebilirsem bizzat deneyeceğim.

Yorumlar excalibur promötörleri ve çalışanları dolu, tamam bilader siz alın 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar bilinçsiz yorumlar yapılıyor ki kaç yıldır notebook satıyorum, binlerce ürünü servise gitti değişim deyip teşhir ekranı yanık notebooku sıfır gibi paketleyip gönderdiklerini de gördüm, pandemi döneminde ekran kartlari miningten dolayı revaşta olduğun için, sağlam bakımı yapılsın diye (ömür boyu ücretsiz bakım ya hani) gönderip ekran kartı arızalı çıkıp insanların ekran kartlarını çaldıklarını da gördüm. Ama burada (hakaret değil ya) birkaç lavuk gelmiş videolarda öğrendikleri şeyleri zırvalayıp belki de notebook konusunda bilgisi olmayan bir arkadaşı kötü etkileyecek. Eğer sizler casperda çalışan veya promotörlerseniz doyumsuz lavuklarsınız ha değilseniz de lütfen bir konuda her ince detayına hakim olmadan burada ahkam kesmeyin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri