benim şuan ki monitörüm ipsymiş çok farkeder mi bide ghosting çok diyolar kararsız kaldım200 ile 60 ın arasında 140 hz fark var, karşılaştırılamaz bile.
Forumda alanların çoğu sorunla karşılaşmıştı bu monitörde.alıcak olanlar kaçırmasın alsın. Hayırlı olsun.
yani bu fiyat diyorsunuz da az bir para degil gene 2700tl onun yerine 500 600 700 daha verip adam akıllı bir şey alıp sorun yaşamamak daha mantıklıAçıkçası bu monitöre neden bu kadar önyargı var anlamıyorum. Eğer yanılmıyorsam bir kullanıcı "hayvan gibi ghosting var" gibi bir yorum yapmıştı ama bunu destekler hiçbir şey ortaya koymamıştı. Elbette diğer bilindik markalar kadar kaliteli bir ürün değildir ama bu fiyatta bana kalırsa oldukça iyi bir ürün.
va panellerde ghosting var genel olarak zaten.benim şuan ki monitörüm ipsymiş çok farkeder mi bide ghosting çok diyolar kararsız kaldım
300 fazlası verilebiliniyorsa lenovo monitör alınabilir.yani bu fiyat diyorsunuz da az bir para degil gene 2700tl onun yerine 500 600 700 daha verip adam akıllı bir şey alıp sorun yaşamamak daha mantıklı
lenovo kullanan arkadaşta ghosting var demiştiva panellerde ghosting var genel olarak zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 fazlası verilebiliniyorsa lenovo monitör alınabilir.
iptal edip lenovo aldımva panellerde ghosting var genel olarak zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 fazlası verilebiliniyorsa lenovo monitör alınabilir.
Ghosting sorunu varmis casper alinacak bi monitor degil alan arkadaslar iade etmesini oneririmalıcak olanlar kaçırmasın alsın. Hayırlı olsun.