casper excalibur baya indirimde 17K, casper sevmiyorum kalitesiz geliyor bana ama içerisinde i5 12450 yeni nesil işlemci ve rtx 3050 var alınır mı ? teknik olarak eksiği 3050 60w olaması sanırsam
link
link
fiyatı donanıma göre uygun ondan sorayım dedim youtube de inceleme videosu da bulamadımTavsiye etmem
Bu ekran kartlarının ucuza satılması laptop piyasasına vurduysa 2.ele bak derim. 3 tane casper elimden geçti biri exclabur 2060 biri iş bilgisayarı modelini hatırlamıyorum biri casper s500
Üçüde piyasada biçilen değerini haketmiyordu çok ısınıyorlardı malzeme dandikliği vardı
herkes öyle diyor inceleme videosu da bulamadım alınca uğraşmak istemiyorumdonanım ne kadar iyi olsada excalibur alınmaz.
donanım ne kadar iyi olsada excalibur alınmaz.
aynen görmedim sen gördün mü? 3050ti olan modelinden ornek vereyim en basitinden,kendimde kullandım çünkü. yetersiz adaptor,kalitesiz kasa gpunun tdpsi az zaten performansı düşük alman için elle tutulur düzgün yeri olmayan cihazlar,fiyat avantajı bir zahmet olmalı ama oda yok doğru düzgün. maliyetten kısıp 120w adaptor koyuyor,gpunun tdpsi düşük, malzeme kalitesi zaten yok birde üstüne bir süre sonra eklenen sıcaklıklar veya bilinen clevo sorunlarınıda eklersen tam olur.Mesela neye dayanarak bunu söylüyorsunuz. Bir şey söylüyorsanız belirli donelerle bunun altını doldurun. Fısıltı gazetesi bizim ülkede acayip iş yapıyor. Bir kişi excalibur kötüledi mi, peşine herkes kötülüyor. Adam excaliburu hayatı boyunca görmemiş bile.