İnceleme Casper Excalibur G870 MX6 uygulaması sonrası sıcaklıklar.

Senr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,021
Bu konuyu açma sebebim şaşkınlık arkadaşlar. Laptop sıvı metal sürmüşüm gibi oldu.
Önceki hali:
G870.webp

Mx6 uyguladıktan sonra:
afetbeforesjsjsj.webp

Oyun forza horizon 5 arkadaşlar ve yukarıdaki testler 5 dakika ve üstü süre devam ettirildi.
cASPERALivur.webp

Kameramın kalitesizliği için kusura bakmayın ışık alan bir yerdeyim ve furmarkı uzatma gereği duymadım normalde 1 2 dakika içerisinde 85 86 derece görüyordu cihaz. Şu an durum ortada.

Laptopun içini açmak çok zahmetli bir şey, daha macun uygulamakta acemiyim arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Shourd Sizce nasıl değerleri ?

Bu konuyu açma sebebim şaşkınlık arkadaşlar. Laptop sıvı metal sürmüşüm gibi oldu.
Önceki hali:
Alıntıyı görüntüle
Mx6 uyguladıktan sonra:
Alıntıyı görüntüle
Oyun forza horizon 5 arkadaşlar ve yukarıdaki testler 5 dakika ve üstü süre devam ettirildi.
Alıntıyı görüntüle
Kameramın kalitesizliği için kusura bakmayın ışık alan bir yerdeyim ve furmarkı uzatma gereği duymadım normalde 1 2 dakika içerisinde 85 86 derece görüyordu cihaz. Şu an durum ortada.
Ptm7950 faz değişimli uygulaman daha iyi olabilirdi pump out yapıyor kısa sürede mx6 lar

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Ptm7950 faz değişimli uygulaman daha iyi olabilirdi
Yurt dışından siparişi beklemek istemedim zira cihaz yanacak sandım.

Ptm7950 faz değişimli uygulaman daha iyi olabilirdi
100 derece gameplay oluyordu. Ama ileride sipariş verebilirim.

Ptm7950 faz değişimli uygulaman daha iyi olabilirdi pump out yapıyor kısa sürede mx6 lar
Orijinalini bulamayabilirim diye düşündüm siteler hiç güven vermiyor ali express falan. maddiyat olarakta sıkışığım bu ay mx6 uygun fiyata geldi.

Ayrıca PTM'ye rağmen daha serin çalışacağını sanmıyorum ama daha uzun süre gidebilirdi o.

Yurt dışından siparişi beklemek istemedim zira cihaz yanacak sandım.

100 derece gameplay oluyordu. Ama ileride sipariş verebilirim.

Orijinalini bulamayabilirim diye düşündüm siteler hiç güven vermiyor ali express falan. maddiyat olarakta sıkışığım bu ay mx6 uygun fiyata geldi.
1 aya pump out yapıyor mx termal macunlar sen bilirsin, yine 90-95 lere çıkacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
1 aya pump out yapıyor mx termal macunlar sen bilirsin, yine 90-95 lere çıkacak.
Mx4 gibi saçma bir şey sürmüşler 9 10 aydır macun değiştirme gereği duymadım ama bu ay bir baktım 100 derece gördüm. Acil değiştirdim. 1 ay dayanırsa ve tekrar 90 olursa ptm deneyebilirim ama sanmıyorum 1 ayda çıkacağını önceki macunu 3 4 ay güzel değerlerle gitti.

İçinin fotoğrafını çekemedim her yerim toz oldu. Macun içinden silinmiş resmen yok olmuş. Orijinal putlyeri de almışlar ona üzüldüm. :(

Mx4 gibi saçma bir şey sürmüşler 9 10 aydır macun değiştirme gereği duymadım ama bu ay bir baktım 100 derece gördüm. Acil değiştirdim. 1 ay dayanırsa ve tekrar 90 olursa ptm deneyebilirim ama sanmıyorum 1 ayda çıkacağını önceki macunu 3 4 ay güzel değerlerle gitti.
İşlemci watt limiti uygulaman lazım

45W limit vardı baktım işlemci çok serin 55W'a çıkardım yani limit var.

45W'a rağmen 100 derece görüyordu hocam.

Macununda etkisi var ama aşırı toz vardı cihazda cihaz aşırı rahatladı şu an.

Furmarkta 80 derecelerde başlıyordu test 1 2 dakika içerisinde 86 thermal limitine giriyordu cihaz. Şimdi 55 60 derecelerden başlıyor. Bir an test bozuk sandım 20 derece fark normal değil gibi.

Son düzenleme:
45W limit vardı baktım işlemci çok serin 55W'a çıkardım yani limit var.

45W'a rağmen 100 derece görüyordu hocam.

Macununda etkisi var ama aşırı toz vardı cihazda cihaz aşırı rahatladı şu an.

Furmarkta 80 derecelerde başlıyordu test 1 2 dakika içerisinde 86 thermal limitine giriyordu cihaz. Şimdi 55 60 derecelerden başlıyor. Bir an test bozuk sandım 20 derece fark normal değil gibi.
Casperlar ısınıyor diyorlardı haklılarmış :D, güzel değerler bende de 5 aylık mx6 macun ile durumlar böyle amd işlemci ile
1756291829447.webp

Biraz ölmüş sanki macun 30w da 80 derece normal değerin biraz üstü
Amd için normal benim işlemcim zaten max 45 w çekiyor inteller 100 watta kadar çıkabiliyor

Casperlar ısınıyor diyorlardı haklılarmış :D, güzel değerler bende de 5 aylık mx6 macun ile durumlar böyle amd işlemci ile
Alıntıyı görüntüle
Hocam macunun pumpout yapıp yapmaması size bağlı. Eşek gibi Cinebench R24 ve Furmark testine sürekli sokarsam cihazı 1 ay olmadan pumpout yapar başıma geldi. 8 9 ay önce ilk laptop elimde geldiğinde thermal throttle yemiyordu gpu, Casper ısınıyor diyenlere karşı bende merakımdan testte tuttum sürekli o testlerden sonra laptopun macuna olan oldu dereceler yükseldi. 100W çektirdiğim için cinebenchte işlemciye macun muhtemelen naneyi yedi. Çokta katı değil zaten macun haliyle 40 50W limitten çıkarırsam işlemciyi pumpout belki de 1 ayı bulmadan yapacak ama bu haliyle hiç sanmıyorum yaparsa da söylerim.

Biraz ölmüş sanki macun 30w da 80 derece normal değerin biraz üstü
30W 80 derece nerede ?

Ha sen Yasin hocamın laptopu diyorsun :D

Son düzenleme:
Hocam macunun pumpout yapıp yapmaması size bağlı. Eşek gibi Cinebench R24 ve Furmark testine sürekli sokarsam cihazı 1 ay olmadan pumpout yapar başıma geldi. 8 9 ay önce ilk laptop elimde geldiğinde thermal throttle yemiyordu gpu, Casper ısınıyor diyenlere karşı bende merakımdan testte tuttum sürekli o testlerden sonra laptopun macuna olan oldu dereceler yükseldi. 100W çektirdiğim için cinebenchte işlemciye macun muhtemelen naneyi yedi. Çokta katı değil zaten macun haliyle 40 50W limitten çıkarırsam işlemciyi pumpout belki de 1 ayı bulmadan yapacak ama bu haliyle hiç sanmıyorum yaparsa da söylerim.

30W 80 derece nerede ?
Alıntıladığım ss e bakın hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Geri