Sorum yok Artic'in sitesindr anlattığı gibi sürdüm.son yorumları okumadım fakat sıcaklıklarınız güzel seviyelere inmiş sürerken güzel sürdüyseniz pump out olma ihtimali düşük sorunuz varsa cevaplayabilirim
anladım birde tavsiyemdir değerler güzel ama yinede bakmakta fayyda var orjinalik kontrol etmediyseniz ederseniz iyi olurSorum yok Artic'in sitesindr anlattığı gibi sürdüm.
x.arctic.de
Kontrom ettim. Orijinalmiş. QR kod okuttum zaten sayfaya attı direkt. Ama kod göremedim.anladım birde tavsiyemdir değerler güzel ama yinede bakmakta fayyda var orjinalik kontrol etmediyseniz ederseniz iyi olur
ARCTIC Authenticity check
Verify the authenticity of your ARCTIC product by scanning the code on your packaging. Get an instant confirmation. Is your thermal paste MX-2 fake or genuine? Is your thermal paste MX-4 fake or genuine? Is your thermal paste MX-5 fake or genuine? You can as well verify the authenticity of your...x.arctic.de
anladım birde tavsiyemdir değerler güzel ama yinede bakmakta fayyda var orjinalik kontrol etmediyseniz ederseniz iyi olur
ARCTIC Authenticity check
Verify the authenticity of your ARCTIC product by scanning the code on your packaging. Get an instant confirmation. Is your thermal paste MX-2 fake or genuine? Is your thermal paste MX-4 fake or genuine? Is your thermal paste MX-5 fake or genuine? You can as well verify the authenticity of your...x.arctic.de
o zaman herhangi bir sorun olması düşük bir ihtimalKontrom ettim. Orijinalmiş. QR kod okuttum zaten sayfaya attı direkt. Ama kod göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Laptop yazmış Gpu'ya aynı resimdeki gibi nohut tanesi gibi koydum. İşlemci diktdörtgen uzundu ona da çubuk gibi yaptım sonra bastırdım üstüne bloğu sonuç bu dereceler.
Orda kazıncak bi alan var kazırsanız çıkar ha çıkmaz bişi olmaz qrlada olur yenilerde qr koymuş olabilirler uzun zamandır paketlerine bakmadomBenim mx6 kutusunda kod yok sadece QR var normal mi ?
Yenilerde kod yokmuş bende kod arıyorum.Orda kazıncak bi alan var kazırsanız çıkar ha çıkmaz bişi olmaz qrlada olur yenilerde qr koymuş olabilirler uzun zamandır paketlerine bakmadom
forum.donanimarsivi.com