❌İndirim Bitti! Casper Excalibur G911.1180-EX80R-C i7-11800H 64 GB 2 TB SSD 16 GB RTX3080 16 laptop 34000 TL

G900kasalarla g870 karşılaştırma dostum aslında model numrasadinda önemi yok .d tek kasa farkı clevo tongfang yani clevo kasalı excalibir alınmaz fakat erazer alınabilir en azından malzemeden kismiylr örnek tabii bu ama tongfang vs clevo yaparsak direk tongfang demen lazım kuyruk acısı güzelmiş .d
Biraz araştır ya bu ne ? Quanta kasa ile tongfang olacak o. Casper clevo olanları kast etmiyorum. Saçmalama. Dostluk için yazıyorum yoksa senin bilgilenmen benim işime gelmiyor.
IMG-20250906-WA0000.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G900kasalarla g870 karşılaştırma dostum aslında model numrasadinda önemi yok .d tek kasa farkı clevo tongfang yani clevo kasalı excalibir alınmaz fakat erazer alınabilir en azından malzemeden kismiylr örnek tabii bu ama tongfang vs clevo yaparsak direk tongfang demen lazım kuyruk acısı güzelmiş .d
Link var mı diye soran sensin alamayınca ? :D
G911'de Quanta'ya ait.
IMG-20250906-WA0001.webp

Son düzenleme:
Bu laptopu satın alıpta ürünü doğru gönderilen bir kişi yok mu forumda. Herkes farklı ürün gönderildiğini yazmış. Belki onlarca kişi satın aldı daha önce.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Bu laptopu satın alıpta ürünü doğru gönderilen bir kişi yok mu forumda. Herkes farklı ürün gönderildiğini yazmış. Belki onlarca kişi satın aldı daha önce.
Güzel soru ama sanmıyorum kaliteyi ucuza alamazsınız özellikle de bizim ülkemizde.

Güzel soru ama sanmıyorum kaliteyi ucuza alamazsınız özellikle de bizim ülkemizde.
Geçen aylarda fp kralı Acer nitro 13650hx 4060lı laptopu Teknosa 19000e sattı ve ürünler doğru gönderildi. Bu onun yanında indirimli bile sayılmaz. O yüzden azda olsa umudum var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Geçen aylarda fp kralı Acer nitro 13650hx 4060lı laptopu Teknosa 19000e sattı ve ürünler doğru gönderildi. Bu onun yanında indirimli bile sayılmaz. O yüzden azda olsa umudum var.
Acer ama ciddi bir firma, Casper değil. Yine de umut fakirin ekmeğidir siz bilirsiniz.

Bende almıştım 2 hafta önce iade ettim hemen.karta geldi para. İstesen uğraşırsın da gerek zaman yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri