Casper Excalibur M.E27FVC-E 27" 300HZ yorum

Reaksiyon skoru
6
Casper Excalibur M.E27FVC-E 27" 300HZ 1MS 400NIT Fast VA Curved HDR10 Oyuncu Monitörü
hakkında yorumunuz nedir? F/P olarak bu paralara tavsiye edermisiniz?

Bütçe nedir ona göre tavsiye verelim Casper benim gözümde alınabilecek bir monitör değil en azından VA panellisi ki IPS paneline de güvenmiyorum müşteriyle ilgileri de pek yok.

PTT'den alma
Lenovoyu direkt hepsiburada satıyor onlardan alabilirisin ölü piksel gibi bir sorun çıkarsa yenisiyle değiştiriyorlar.
Monitörü genel kullanım amacıyla alıyorsan veya hikayeli oyunlar oynuyorum arada film iziliyorum gibi şeylerin varsa lenovoyu alabilirsin. 180Hz bana fazlasıyla yeter diyorsan fazlasıyla özelliği var dikey yatay şekilde kullanma gibi parlaklığı renkleri gibi özellikleri oldukça iyi
Daha çok valorant cs gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum bana yenileme hızı lazım diyorsan asus veya aoc tercih edebilirsin aralarında pek bir fark yoktur asus 270hz aoc 240hz asusta hoparlör var aocda yok

PTT'den alma
Lenovoyu direkt hepsiburada satıyor onlardan alabilirisin ölü piksel gibi bir sorun çıkarsa yenisiyle değiştiriyorlar.
Monitörü genel kullanım amacıyla alıyorsan veya hikayeli oyunlar oynuyorum arada film iziliyorum gibi şeylerin varsa lenovoyu alabilirsin. 180Hz bana fazlasıyla yeter diyorsan fazlasıyla özelliği var dikey yatay şekilde kullanma gibi parlaklığı renkleri gibi özellikleri oldukça iyi
Daha çok valorant cs gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum bana yenileme hızı lazım diyorsan asus veya aoc tercih edebilirsin aralarında pek bir fark yoktur asus 270hz aoc 240hz asusta hoparlör var aocda yok
Çok teşekkür ederim hocam bilgi için

Piyasada oyuncuların kullandığı markalar bellidir onlara yönelmeni tavsiye ederim kardeşim 😊

Tercih güzel ama bütçeyi çok zorladık zaten sistemi kurarken. Max 8 bin falan vericem hocam malesef
Güle güle kullan hocam hangi monitörü alırsan aynı işlevi görüyolar sonuçta bütçene hangisi uygunsa onu al geç.
Çok düşünürsek alamayız bu gidişle valla hahaha :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,712
Üyeler
173,865
Son üye
lutesgad
Geri