En ucuz Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.816,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
PTT'den alma
Lenovoyu direkt hepsiburada satıyor onlardan alabilirisin ölü piksel gibi bir sorun çıkarsa yenisiyle değiştiriyorlar.
Monitörü genel kullanım amacıyla alıyorsan veya hikayeli oyunlar oynuyorum arada film iziliyorum gibi şeylerin varsa lenovoyu alabilirsin. 180Hz bana fazlasıyla yeter diyorsan fazlasıyla özelliği var dikey yatay şekilde kullanma gibi parlaklığı renkleri gibi özellikleri oldukça iyi
Daha çok valorant cs gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum bana yenileme hızı lazım diyorsan asus veya aoc tercih edebilirsin aralarında pek bir fark yoktur asus 270hz aoc 240hz asusta hoparlör var aocda yok