Neler Yeni

CASPER G870 KULLANAN VARMİDİR

Senerr

80+ Bronze
hocam bende kullandım benim kullandığımda öyle bi problem yoktu.
MUX harici modda değil ise ve sıvı metal macun falan sürmediyseniz, Control Center yüksek performanstayken ağır oyunlar GPU'yu %99 %97 kullanır ısınma sorunu da o zaman çıkar bu laptopta ki çıkıyor zaten. Cpu zaten pl1 ve pl2 yiyor 80 derecelere sabitliyor kendini gpu ise çok sıcak çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana inanmıyorsanız yediği limitlere bakın tam anlamıyla kötü.
throttlestop image in G870.png

Senerr

80+ Bronze
tam performansta kullandım buna da eminim alan wake last of us gibi oyunlarda bile ısınma sorunuyla karşılaşmadım
O zaman benim cihazımda mı sorun var yani ? Ayrıca ThrottleStop TS bench yaptıp limits kısmını gösterirseniz daha iyi anlarız olup olmadığını ısınma sorununun.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
O zaman benim cihazımda mı sorun var yani ? Ayrıca ThrottleStop TS bench yaptıp limits kısmını gösterirseniz daha iyi anlarız olup olmadığını ısınma sorununun.
şu an bilgisayar yanımda değil akşam yapıp atacağım ancak bence kaliteli bir termal macun ile sorunun çözülecektir ama bilgisayarda 700 serisine nazaran çok daha iyi bir iş çıkarmış casper alınamaz denmez ama benim aldığım dönemde fiyatları diğer 4060 nazaran çok daha iyiydi pişmanda olmadım

Senerr

80+ Bronze
şu an bilgisayar yanımda değil akşam yapıp atacağım ancak bence kaliteli bir termal macun ile sorunun çözülecektir ama bilgisayarda 700 serisine nazaran çok daha iyi bir iş çıkarmış casper alınamaz denmez ama benim aldığım dönemde fiyatları diğer 4060 nazaran çok daha iyiydi pişmanda olmadım
Bende aldığımda tek 4060'lı laptop buydu bırak fiyatını. O yüzden linç etmiyorum modeli ama soğutması üzdü.

Bende pek pişman değilim 2 3 ay sonra macun değiştirmeyi de düşünüyorum.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
Bende aldığımda tek 4060'lı laptop buydu bırak fiyatını. O yüzden linç etmiyorum modeli ama soğutması üzdü.

ben de testi yapayım sonucu paylaşayım

cooler master termal macunu iyi gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,189
Üyeler
163,963
Son üye
IRaees
Top Bottom