ConquerorXIV
80+ Gold
evet tekrar farklı bir talep açtım olmalı başka yoları denerizSSD için cevap gelmiş bir şey yapamayacaklarını istersem iade edebileceğimi iletmişler
evet tekrar farklı bir talep açtım olmalı başka yoları denerizSSD için cevap gelmiş bir şey yapamayacaklarını istersem iade edebileceğimi iletmişler
Bende de öyle, iade yolladım. Onay gelir yarına galiba. Casper da aradım SSD'ler neden farklı ? diye, biz trendyola satışı yaptıktan sonra parça değişim falan filan onlara bağlı biz 5000/3600 lük takıyoruz, değişik geldiyse sebebi satıcıdır dedi.SSD için cevap gelmiş bir şey yapamayacaklarını istersem iade edebileceğimi iletmişler
alla alla ben de yazacağım daha yazmadım öyle bir cevapta tüketiciyi aldatmaya yönelik tüketici hakem heyetine başvururum bir şekilde bişeyler çıkarırızSSD için cevap gelmiş bir şey yapamayacaklarını istersem iade edebileceğimi iletmişler
yoo. ben memnunum. masaüstünü satıp bunu kullanmayı düşünüyorum. beklentim yüksek değildi ama beklediğimden de iyi çıktı.gen2 değil gen3 ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:
casper hiç bir zaman önermeyip kalitesinden nefret eden ve bu cihazı kullanıp memnun olan bir benim galiba enteresan
milletin kalite anlayışı arşa çıkmış macbook pro mu alıyorsunuz bu paraya bu olur
yok bana da cihazın seri nosuna bakarak üretim aşamasında gen3 ssd takıldığını söylediBende de öyle, iade yolladım. Onay gelir yarına galiba. Casper da aradım SSD'ler neden farklı ? diye, biz trendyola satışı yaptıktan sonra parça değişim falan filan onlara bağlı biz 5000/3600 lük takıyoruz, değişik geldiyse sebebi satıcıdır dedi.
bende thh başvurasım var ama 1k için uğraşmaya değer mi bir şey çıkar mı değmez gibi geldi.alla alla ben de yazacağım daha yazmadım öyle bir cevapta tüketiciyi aldatmaya yönelik tüketici hakem heyetine başvururum bir şekilde bişeyler çıkarırız
Bilemiyorum dostum, bugün konuştuğum hanımkadınefendi'nin aktardıkları buydu bana...yok bana da cihazın seri nosuna bakarak üretim aşamasında gen3 ssd takıldığını söyledi
bunların ne dediği belli değil güvenilmezler, suç aslında casper da ne koyduğu belli değil diğeri de ne alıp sattığını bilmiyor. al birini vur ötekine.Bilemiyorum dostum, bugün konuştuğum hanımkadınefendi'nin aktardıkları buydu bana...
THH genelde para iadesi kararı çıkıyor. Kupon vb çıkmaz.Adamlar zaten iade edin yazmışlar direk . işine gelirse diyorlaralla alla ben de yazacağım daha yazmadım öyle bir cevapta tüketiciyi aldatmaya yönelik tüketici hakem heyetine başvururum bir şekilde bişeyler çıkarırız
ben amazon u da vereceğim mouse ve kulaklık için garanti den belge de aldım kulaklık için mouse ap ayrı saçma bir durum yaşadım zaten adamlar değişim yok muadili de yok diyorlar iade verelim ee 2k ya aldım şuan 4.5k banane diyorlar onları hazırlarken bunu da aradan çıkarırımyok bana da cihazın seri nosuna bakarak üretim aşamasında gen3 ssd takıldığını söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende thh başvurasım var ama 1k için uğraşmaya değer mi bir şey çıkar mı değmez gibi geldi.
Sizin durum temsiliben amazon u da vereceğim mouse ve kulaklık için garanti den belge de aldım kulaklık için mouse ap ayrı saçma bir durum yaşadım zaten adamlar değişim yok muadili de yok diyorlar iade verelim ee 2k ya aldım şuan 4.5k banane diyorlar onları hazırlarken bunu da aradan çıkarırım
direk markaya göndersene garantisi varsaben amazon u da vereceğim mouse ve kulaklık için garanti den belge de aldım kulaklık için mouse ap ayrı saçma bir durum yaşadım zaten adamlar değişim yok muadili de yok diyorlar iade verelim ee 2k ya aldım şuan 4.5k banane diyorlar onları hazırlarken bunu da aradan çıkarırım
gönderdim belge de verdiler Ellerinde olmadığı için satın aldığınız yer ile iletişime geçin dediler amazon dan amazon satıcı olarak aldım ama onlar da aynı şeyi söylüyorlar koskoca amazon.direk markaya göndersene garantisi varsa
muadil ürün ile değişim istegönderdim belge de verdiler Ellerinde olmadığı için satın aldığınız yer ile iletişime geçin dediler amazon dan amazon satıcı olarak aldım ama onlar da aynı şeyi söylüyorlar koskoca amazon.