Yapı kredi olan word taksit yapıyor demekki. Vakıfbank ile anlasmalari olmayabilir. Paneli fena değildir mağazada incelemiştim. Bu fiyata kaçmaz derim.anladım hocam bonus yok.World kartada taksit yapmıyor. İŞ bankasına bakacagım.. Acerin bir modeli vardı 25.500 TL , geçenlerden 38.800 TL da katana msi vardı 4070 olanı şimdide bu denk geldi açıkçası monsterdan daha iyidir diye dusunuyorum. Ekran kalitesi nasıl acaba birde çamur gibi goruntu verir mi eminde olamadım ama sipariş geçmeyi dusunuyorum.
Epey inceledim fiyat olarak bu fiyatlara 4050 ekrandan yukarısı yok 32 gb olmasıda uzun vadede bir işlem gerektirmiyor 6 ay vade farksız iş bankası world ile 28 bin 34 tl sipariş geçtim . Tesekkurler herkeseYapı kredi olan word taksit yapıyor demekki. Vakıfbank ile anlasmalari olmayabilir. Paneli fena değildir mağazada incelemiştim. Bu fiyata kaçmaz derim.
Hayırlı olsun dostum. Temiz nazik kullan bir şey olacağını sanmıyorum. Özellikle ekran açma kapama nazik yavaş davranın yeter.Epey inceledim fiyat olarak bu fiyatlara 4050 ekrandan yukarısı yok 32 gb olmasıda uzun vadede bir işlem gerektirmiyor 6 ay vade farksız iş bankası world ile 28 bin 34 TL sipariş geçtim . Tesekkurler herkese
30a bile zor gider bence, herkes excalibur tercih etmezAlıp satsak kaça gider?
Kasası nasıl metal mi dandik miYapı kredi olan word taksit yapıyor demekki. Vakıfbank ile anlasmalari olmayabilir. Paneli fena değildir mağazada incelemiştim. Bu fiyata kaçmaz derim.
4060 kasa mı seninki dealınır ısınma sorunu ben çok yaşamadım aynı notebook var
Bu tip markaların ürünleri genelde al sata gitmiyor, bence kullanacak olan alsın ihtiyacım olsa alırdım piyasa da artık alıp satmaya uygun değilAlıp satsak kaça gider?
Bu model aynısıdır sadece işlemci farklı o kadar gerisi aynıdırKasası nasıl metal mi dandik mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 kasa mı seninki de
yok takamazsınbu modele 2.5" ssd takabileceksem alacağım,bilgisi olan var mı?