Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Casper Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 8GB RTX4060 27.764 TL

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
eyyüb
kalitesiz olduğunu biliyorum bu zaman kadar hiç bulaşmadım bile ama her şeyin bir ederi var bu paraya göre alınır gibi
işlemci 90lar görüyor testlerde de mevcut ama ekran kartı 75i geçmiyor gibi gözüküyor ısınmadığı halde arızalanıyorsa tahminimden daha kalitesiz o zaman ve sıvı metal garantiyi bozmuyorsa alıp denemek istiyorum.
ligit macunu diyorsun herhalde servise yaptırsan iyi olur garanti devam eder herhalde çünkü hiç bu şekilde macun değişimi diye göndermedik ram ekliyorduk ama biz.
elimizde geldiğikadar ürünleri açmıyorduk 0 olunca ne olur ne olmaz diye ama dersen ki biz açtık yolladık sıkıntı çıkmıyordu.
kaliteli değil ama işine yaramaz değil yani. iyi kötü 1 kaç sene götürür sizi.

Son düzenleme:

ekrem imaro

80+ Bronze
cesper falan fiyat iyi alınır

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
Var mı güncel kullanan ya ? çok arada kaldım alınır mı ?

JrFuKi.

80+ Bronze
Garanti bonus hocam. Bonus flash tüm kampanya katil yapiyorum öyle alıyorsun.
anladım hocam bonus yok.World kartada taksit yapmıyor. İŞ bankasına bakacagım.. Acerin bir modeli vardı 25.500 tl , geçenlerden 38.800 tl da katana msi vardı 4070 olanı şimdide bu denk geldi açıkçası monsterdan daha iyidir diye dusunuyorum. Ekran kalitesi nasıl acaba birde çamur gibi goruntu verir mi eminde olamadım ama sipariş geçmeyi dusunuyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
anladım hocam bonus yok.World kartada taksit yapmıyor. İŞ bankasına bakacagım.. Acerin bir modeli vardı 25.500 TL , geçenlerden 38.800 TL da katana msi vardı 4070 olanı şimdide bu denk geldi açıkçası monsterdan daha iyidir diye dusunuyorum. Ekran kalitesi nasıl acaba birde çamur gibi goruntu verir mi eminde olamadım ama sipariş geçmeyi dusunuyorum.
world taksit yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

panel kalitesi olarak o acer dan farkı yoktur muhtemelen

mcm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Baris Emre
Aynı ürünü 1 yıldır kullanıyorum. 16 gbli modelini 33bine almıştım. Bu fiyata bedava, ısınma sorunu yok, tavsiye ederim, cihaz çok iyi bu fiyata kaçmaz

Evanescence

80+ Bronze
Aynı ürünü 1 yıldır kullanıyorum. 16 gbli modelini 33bine almıştım. Bu fiyata bedava, ısınma sorunu yok, tavsiye ederim, cihaz çok iyi bu fiyata kaçmaz
Menteşe sorunu varmı hocam kırılma gevşeme falan ? Birde panel kalitesi nasıldır renkler canlılık falan ?

ConquerorXIV

80+ Gold
Top Bottom