Darkone22
80+ Bronze
İkinci monitör olarak kullanılacaksa Samsung daha iyi olur. Casper VA panel olduğundan ve büyük ihtimalle 2. monitörü sağına doğru koyacağından görüntü açısından biraz kötü olabilir.Samsung mu bu mu arkadaşlar ?
Öyle de geçen paylasilab HP 240 Hz 2K monitörü de alacağım oda tnİkinci monitör olarak kullanılacaksa Samsung daha iyi olur. Casper VA panel olduğundan ve büyük ihtimalle 2. monitörü sağına doğru koyacağından görüntü açısından biraz kötü olabilir.
TN Panele dimdik önüne koyacağın için problem olmaz. VA Panelde ise çapraz koyarsan büyük ihtimalle problem olmaz. Yani ben yine samsung tercih ederdim. Önyargılı olabilirim ama 400 Nit ve 4000:1 Kontrast hiç inandırıcı gelmiyorÖyle de geçen paylasilab HP 240 Hz 2K monitörü de alacağım oda tn
300 mit ve. 3000 kontrast galibaTN Panele dimdik önüne koyacağın için problem olmaz. VA Panelde ise çapraz koyarsan büyük ihtimalle problem olmaz. Yani ben yine samsung tercih ederdim. Önyargılı olabilirim ama 400 Nit ve 4000:1 Kontrast hiç inandırıcı gelmiyor