5000 TL Monitör Önerisi

Emiiir

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Elimde 5000 TL var üstüne çıkamam bir hafta önce GIGABYTE G24F2 almaya karar vermiştim ama elimde para olmadığı için alamadım stokları bitti. Bu fiyata alınabilecek IPS monitör önerilerinizi bekliyorum. Birkaç tane buldum iyi midir değil midir bilmiyorum.

Kafama en çok yatan monitör bu şuanda

Elimde 5000 TL var üstüne çıkamam bir hafta önce GIGABYTE G24F2 almaya karar vermiştim ama elimde para olmadığı için alamadım stokları bitti. Bu fiyata alınabilecek IPS monitör önerilerinizi bekliyorum. Birkaç tane buldum iyi midir değil midir bilmiyorum.

Kafama en çok yatan monitör bu şuanda

AOC markası çok köklü bir markadır kendimede bir tane aldım kargosunu bekliyorum. aldığım model bu https://www.itopya.com/aoc-27-q27g2...um-adaptive-sync-qhd-va-gaming-monitor_u20642 hemde 2k çözünürlükte ekran kartı vesaire güncellersen geleceğe yatırım açısından değerlendirilebilir.

Wiewsonic vx2428j kullanıyorum öneririm 180hz 1ms gtg Fast IPS pivot Hoparlör ne ararsan mevcut.

Wiewsonic vx2428j kullanıyorum öneririm 180hz 1ms gtg Fast IPS pivot Hoparlör ne ararsan mevcut.
bunun fiyatını bilmiyorum ama vx2428 sipariş ettim itopya'dan yarın gelicek aralarında ki tek fark pivot özelliği olması sanırım onu dışında bi fark yoktu ben baktiğimda bilgin olsun eğer bütçen uygunsa pivot özelliği olan modeli yani vx2428j modelini öneririm.Panelide yeni panel olması lazım.

Geri