F FeueR 80+ Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 0 20 Temmuz 2024 #1 Çok merak ediyorum bu casper ve monster laptoplar neden bu kadar çok önerilmiyor tam bir fiyat performans duruyorlar
Çok merak ediyorum bu casper ve monster laptoplar neden bu kadar çok önerilmiyor tam bir fiyat performans duruyorlar
Erpol 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1,225 Reaksiyon skoru 494 20 Temmuz 2024 #2 Yerli üretim düşmanlığından başka şey değil. Aynı durum Togg içinde geçerli. Dışa bağımlılık bu milletin kanına işlemiş.
Yerli üretim düşmanlığından başka şey değil. Aynı durum Togg içinde geçerli. Dışa bağımlılık bu milletin kanına işlemiş.
ege001 80+ Silver Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 3,897 Reaksiyon skoru 1,910 20 Temmuz 2024 #3 Servisleri genel olarak kotu, laptoplarin kasalari kotu, fazla isiniyorlar, genel olarak malzeme kalitesi kotu gibi sebeplerden. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 20 Temmuz 2024 Not: Soylediklerim tum modeller ve servisler icin gecerli degil, genelleme.
Servisleri genel olarak kotu, laptoplarin kasalari kotu, fazla isiniyorlar, genel olarak malzeme kalitesi kotu gibi sebeplerden. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 20 Temmuz 2024 Not: Soylediklerim tum modeller ve servisler icin gecerli degil, genelleme.
F FeueR 80+ Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 0 21 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Vallahi ne diyim bilmiyorum herkesin kendine göre fikirleri var herkes kendine göre haklı
H hypeG0 80+ Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 481 Reaksiyon skoru 70 21 Temmuz 2024 #5 Erpol yazmış: Yerli üretim düşmanlığından başka şey değil. Aynı durum Togg içinde geçerli. Dışa bağımlılık bu milletin kanına işlemiş. Devamı için tıklayın... 5 yıl abra a7 v9.2 modelini kullandım sıkıntısız 1 günüm geçmedi hergün 3-4 mavi ekran yemek artık alışkanlıktı ayda 1 servise giderdik bir şey değişmezdi. kasa desen dandik plastik, sıcaklık desen 90-110 minnacık fan koymuşlar
Erpol yazmış: Yerli üretim düşmanlığından başka şey değil. Aynı durum Togg içinde geçerli. Dışa bağımlılık bu milletin kanına işlemiş. Devamı için tıklayın... 5 yıl abra a7 v9.2 modelini kullandım sıkıntısız 1 günüm geçmedi hergün 3-4 mavi ekran yemek artık alışkanlıktı ayda 1 servise giderdik bir şey değişmezdi. kasa desen dandik plastik, sıcaklık desen 90-110 minnacık fan koymuşlar
Hog Rider 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 985 Reaksiyon skoru 377 21 Temmuz 2024 #6 FeueR yazmış: Çok merak ediyorum bu casper ve monster laptoplar neden bu kadar çok önerilmiyor tam bir fiyat performans duruyorlar Devamı için tıklayın... Fason üretim
FeueR yazmış: Çok merak ediyorum bu casper ve monster laptoplar neden bu kadar çok önerilmiyor tam bir fiyat performans duruyorlar Devamı için tıklayın... Fason üretim
WhoCares 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7,689 Reaksiyon skoru 4,089 21 Temmuz 2024 #7 Erpol yazmış: Yerli üretim düşmanlığından başka şey değil. Aynı durum Togg içinde geçerli. Dışa bağımlılık bu milletin kanına işlemiş. Devamı için tıklayın... yerli üretim değil yerli montaj
Erpol yazmış: Yerli üretim düşmanlığından başka şey değil. Aynı durum Togg içinde geçerli. Dışa bağımlılık bu milletin kanına işlemiş. Devamı için tıklayın... yerli üretim değil yerli montaj