Cat 6 kablo ezilmesi sıkıntı olur mu ?

Reaksiyon skoru
52
Yaklasi 10metre cat 6 kablo kulaniyorum modemden kasaya giden kablo odama sokmak icin direk kapıdan geciriyorum genelikle odamın kapısını da hep kapatıyorum kablo ezilmiş aşınmış da biraz böyle olması kasaya zarar verir mi yoksa sadece internet mi gider ?

İnternet gider.

Valla bendeki kablo da öyle hiçbir sıkıntısı yok takır takır çalışıyor. :D

Arkadaş da kablonun yarısı yok çalışıyor sen düşün :D En kötü internet bağlantısı gidebilir

1669730481297.png

Hava da olduğu gibi sıkışmış enerji dışarıya çıkmak için hızlanacağı için internetin hızlanır sıkıntı yok (y)

Ben zaten öyle yapıyorum dolap koydum kablonun üstüne(!) :unsure:
Ciddi mi bence yapma eger işe yariyosa araba lastigi fln koy shshdudbsudbdh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence konudaki mesaj atanlar tam bilgiye sahip degil kendi fikrine gire soyluyosunuz interne kablosunun uzerine dolap koymak nedir d😃

Ciddi mi bence yapma eger işe yariyosa araba lastigi fln koy shshdudbsudbdh

Bence konudaki mesaj atanlar tam bilgiye sahip degil kendi fikrine gire soyluyosunuz interne kablosunun uzerine dolap koymak nedir d😃
Ya tabi ki şaka yapıyorum :ROFLMAO: kablon belli bir seviyeye kadar ezilebilir fakat ciddi aşınmalarda internet yavaşlaması ve bağlantı kopuklukları yaşarsın üstüne elektrik çarpabilir evcil hayvanın felan varsa ekstra sıkıntı tabi ki. Kablonu daha güvenli bir yerden geçirebilir veya kablonu koruyacak herhangi bir koruyucu takabilirsin köpük felan bile olabilir.

Ksayya zarar verir mi peki

Ksayya zarar verir mi peki

olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye