Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cat Colorado Botlar 699₺🔥🔥🔥

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
kalitesiz işçilik sahte çakma ürünler ayakkabı kalıpları bile tutmuyor

orijinal catlerin tüm serisinde buçuklu numara var

hepsiburada satıyor orginal ürünler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada cat alcak arkadaşlara duyuru ayakkabı kirlenince çok iz yapıyor ve çıkmıyor özellikle tarçın renklerinde bu çok oluyor siyah kullanmadım bilemicem ama ayakkabı 1 yıl sonra o kadar kötü gözüküyor ki ilk aldığınla alakası olmuyor kumaşından mı bilmyiorum kir çok iz yapıyor önü kararıyor

Furkanozr

80+ Silver
hepsiburada satıyor orginal ürünler
Geçen sene hepsiburada satıcısından Nike court vision ayakkabı almıştım sahte çıkmıştı şok olmuştum o kadar güvenmeyin kontrol etmekte fayda var
Tabi ürünü 1 hafta kullandıktan sonra anladım sahte olduğunu onlarada kanıtını yollayınca iade aldılar

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,048
İsim
Oğuz Oğuz
kalitesiz işçilik sahte çakma ürünler ayakkabı kalıpları bile tutmuyor

orijinal catlerin tüm serisinde buçuklu numara var

Ürünler orjinal ürün ama Cat üretmiyor. Yerli bir firma isim hakkını alıp üretiyor. Harley botlar içinde durum bu şekilde. Direk ithal ürün olsaydı 3-4k'dan ucuz olmazdı zaten.

Siyah

İndirim belirli numaralar için geçerli bir de...
Hayır bu indirimde tüm numaralar vardı. Linkeri hazırlarken görmüştüm ama ben paylaşana kadar tükendi bazıları tabi.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Geçen sene hepsiburada satıcısından Nike court vision ayakkabı almıştım sahte çıkmıştı şok olmuştum o kadar güvenmeyin kontrol etmekte fayda var
Tabi ürünü 1 hafta kullandıktan sonra anladım sahte olduğunu onlarada kanıtını yollayınca iade aldılar
orası da öyle de zaten tr de üretilen botların çoğunu marka üretmiyor günün sonunda harley falan da öyle iplikleri vs kalitesiz oluyor yurt dışına göre

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,048
İsim
Oğuz Oğuz
Tr de üretiliyor ama orjinal lisanlı ürün.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Kara Kartal
Ürünler orjinal ürün ama Cat üretmiyor. Yerli bir firma isim hakkını alıp üretiyor. Harley botlar içinde durum bu şekilde. Direk ithal ürün olsaydı 3-4k'dan ucuz olmazdı zaten.

Hayır bu indirimde tüm numaralar vardı. Linkeri hazırlarken görmüştüm ama ben paylaşana kadar tükendi bazıları tabi.
BUÇUKLU NUMARANIN SAHTESİNİ YAPAMIYOR MU
bildiğin satıcı ağızı 3-4k mış

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,048
İsim
Oğuz Oğuz
BUÇUKLU NUMARANIN SAHTESİNİ YAPAMIYOR MU
bildiğin satıcı ağızı 3-4k mış
Kendı sitesinde 170 dolara satılan bir botu TR'de 4k'dan aşağıya alamazsın. 699tl'ye yani 37 dolara TR'de üretildiği için alabiliyorsun.

ORİJİNAL ÜRÜNÜN KALIBI TUTAR
Dostum buçuklu numara yapan TR'de zaten fazla firma yok. Demek ki adamlar yapsak satılmaz diye düşünüyor. Yoksa kimse imkansız demedi.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Kara Kartal
Kendı sitesinde 170 dolara satılan bir botu TR'de 4k'dan aşağıya alamazsın. 699tl'ye yani 37 dolara TR'de üretildiği için alabiliyorsun.

Dostum buçuklu numara yapan TR'de zaten fazla firma yok. Demek ki adamlar yapsak satılmaz diye düşünüyor. Yoksa kimse imkansız demedi.
coni boşuna üretiyor Türkiyede 30 -35 dolara satılıyor

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Y K
colorado olanı bir ay önce morhipo'dan 600 TL'den almıştım, çok kayıyor, yeterince sıcak tutmuyor, ayrıca kütük gibi, tamam sağlam ama biraz içi yumuşak olabilirdi, özellikle topuk bilek arasındaki sert eklem yerlerini çekiçle ezip yumuşatmak zorunda kaldım ayağımı yara etti, ama şu da bir gerçek 600 liralık piyasadaki botlardan daha kaliteli duruyor rengi falan hoş :) ayrıca ürün sahte falan değil sadece TR'de üretilen varyasyonlar

Top Bottom