❌İndirim Bitti! Cat Colorado Deri Bot 1699 TL

45 numarası indirimsiz 2,3k
44 numarası indirimsiz 2,8k indirimli 1,7k
43 numarası indirimsiz 3,5k indirimli 2,8k

Bu satıcılar iyice enayi avlamaya başlamış

beyler ben aldım ürünü 1.5 sene önce eskişehirdeyim buraya kar yağdı baya 2 gündür ve ne yazık ki ürün boya akıtıyor alıcak arkadaşlar alırken bunu düşünsün derim

Aldım bir tane teşekkür ederim ne zamandır bekliyordum.
Post automatically merged:

beyler ben aldım ürünü 1.5 sene önce eskişehirdeyim buraya kar yağdı baya 2 gündür ve ne yazık ki ürün boya akıtıyor alıcak arkadaşlar alırken bunu düşünsün derim
Hocam garantisi vs. yok mu ürünlerin herhangi bir sorunu olunca muhattap olacak firma felan?

Aldım bir tane teşekkür ederim ne zamandır bekliyordum.
Post automatically merged:

Hocam garantisi vs. yok mu ürünlerin herhangi bir sorunu olunca muhattap olacak firma felan?
bi fikrim yok ben istmarin alışveriş merkezinden almıştım hangi dükkandan aldığımı bile hatırlamıyorum ama bi garantisi olucağını pek sanmıyorum dediğim gibi ilk başta bi problemi yoktu şuanki kar yağışından sonra başladı

bi fikrim yok ben istmarin alışveriş merkezinden almıştım hangi dükkandan aldığımı bile hatırlamıyorum ama bi garantisi olucağını pek sanmıyorum dediğim gibi ilk başta bi problemi yoktu şuanki kar yağışından sonra başladı
Anladım hayırlısı bakalım umarım bende öyle bir sorun oluşmaz kardan değilde yağmurda biraz endişeliyim

Sorry millet

Son düzenleme:
Bunu öneririm fakat bütçenizi biraz aşıyor.

Bu da bütçenize uygun fakat, ben pek sıcak bakmıyorum.

Konuyla alakasını çözemedim ya ĞWMFĞMFĞELF

Bunu öneririm fakat bütçenizi biraz aşıyor.

Bu da bütçenize uygun fakat, ben pek sıcak bakmıyorum.

WQPOEKQWEIJOQWE NE YASIYON BE ADAM ĞPAVLWEÖĞA€IOPĞAWKEŞÖA WPOEKAVW9PMEIUY978MQWYGEUIHJBKNQWMEWQ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,349
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri