CCleaner kayıt defterini bozdu ve yedekleme yapmadım

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar
Arkadaşlar öncelikle başka bir forumda da yazdım da bilen birisi varsa yazarsa sevinirim. Konuda da gördüğünüz gibi bu olayı yaşadım. normalde Ccleaner'a güveniyordum eski bilgisayarda hiç sorun yaratmıyordu.Yeni pc aldım bunda da yapayım dedim. Yaptıktan sonra çoğu fonksiyon bozuldu yarısını nerdeyse sağdan soldan bulup düzelttim.(Xbox Parametreleri hatalı,görev çubuğu düğmeleri ve dosyalara tıklandığında açılmıyor , ara ara durduğu yerde çöküyor).ancak biri bitiyor biri başlıyor ve doğru bir tabirle ben yıldım. eğer bunu nasıl düzeltebileceğimi bilen veya başka bir part uygulamanın düzeltebileceğini düşünen varsa yardımcı olabilir mi?
format atmak istemiyorum da

Şimdiden teşekkürler

Merhabalar
Arkadaşlar öncelikle başka bir forumda da yazdım da bilen birisi varsa yazarsa sevinirim. Konuda da gördüğünüz gibi bu olayı yaşadım. normalde Ccleaner'a güveniyordum eski bilgisayarda hiç sorun yaratmıyordu.Yeni PC aldım bunda da yapayım dedim. Yaptıktan sonra çoğu fonksiyon bozuldu yarısını nerdeyse sağdan soldan bulup düzelttim.(Xbox Parametreleri hatalı,görev çubuğu düğmeleri ve dosyalara tıklandığında açılmıyor , ara ara durduğu yerde çöküyor).ancak biri bitiyor biri başlıyor ve doğru bir tabirle ben yıldım. eğer bunu nasıl düzeltebileceğimi bilen veya başka bir part uygulamanın düzeltebileceğini düşünen varsa yardımcı olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler
CCleaner'ın kayıt defterine zarar verdiği doğrulanmıştır. Ayrıca CCleaner Microsoft Security Essentials'ın PUP listesine girmiş bir yazılımdır, kayıt defteriniz zarar gördüyse format atınız başka bir çözümü olamaz.

teşekkürler yardımlarınız için dosyaları tutarak formatlasam kayıt defteri sıfırlanır değil mi

teşekkürler yardımlarınız için dosyaları tutarak formatlasam kayıt defteri sıfırlanır değil mi
Kesin çözüm değil ama sıfırlamak sistem dosyalarını onarmaya çalıştığı için...
Yok yok riske atma temiz format at.

Onarmaya çalıştığı dosyalar da bozuk olduğu için işe yarayacağını, yarasa bile sağlıksız çalışacağını düşünüyorum.

Sıfırlamak hiçbir zaman sistem dosyası onarma konusunda iyi yöntem değildir.

Merhabalar
Arkadaşlar öncelikle başka bir forumda da yazdım da bilen birisi varsa yazarsa sevinirim. Konuda da gördüğünüz gibi bu olayı yaşadım. normalde Ccleaner'a güveniyordum eski bilgisayarda hiç sorun yaratmıyordu.Yeni PC aldım bunda da yapayım dedim. Yaptıktan sonra çoğu fonksiyon bozuldu yarısını nerdeyse sağdan soldan bulup düzelttim.(Xbox Parametreleri hatalı,görev çubuğu düğmeleri ve dosyalara tıklandığında açılmıyor , ara ara durduğu yerde çöküyor).ancak biri bitiyor biri başlıyor ve doğru bir tabirle ben yıldım. eğer bunu nasıl düzeltebileceğimi bilen veya başka bir part uygulamanın düzeltebileceğini düşünen varsa yardımcı olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler
Temiz format atmak lazım kayıt defteri düzeltilse bile doğru çalışmıyor

Formatla uğraşamam diyorsanız sistem geri yükleme yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,027
Üyeler
192,594
Son üye
hazzq
Geri