Peki bir de şey soracağım şimdi şu an Windows HDD de kurulu ben Windows'u nasıl HDD'den SSD'ye aktaracağım YouTube videolarında disk kopyalama ile yapıldığnı söylemişler kopyalayınca sadece Windows'u mu aktarıyoruz yoksa diskteki bütün dosyalar mı aktarılıyor?Cd romunu çıkart büyük ihtimalle üstünde kaç mm olduğu yazar ona göre internetten alırsın. Ben kardeşime ve arkadaşıma alfais marka olanı almıştım gayet iş görüyor
Dosyaları aktarma olayı var fakat tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bu arada ssd'ye sıfırdan temiz bir kurulum yapmanı öneririmPeki bir de şey soracağım şimdi şu an Windows HDD de kurulu ben Windows'u nasıl HDD'den SSD'ye aktaracağım YouTube videolarında disk kopyalama ile yapıldığnı söylemişler kopyalayınca sadece Windows'u mu aktarıyoruz yoksa diskteki bütün dosyalar mı aktarılıyor?
Tamam teşekkürler.Dosyaları aktarma olayı var fakat tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bu arada ssd'ye sıfırdan temiz bir kurulum yapmanı öneririm
Bu arada çıkartıp baktım mm yazmıyor modeli yazıyordu super multi dvd writer model gue1n kaç mm olduğnu biliyor musunuz?Dosyaları aktarma olayı var fakat tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bu arada ssd'ye sıfırdan temiz bir kurulum yapmanı öneririm
Google'dan araştırınca 9mm olduğunu gördüm. Modelini Google'a yazıp teyit edebilirsinizTamam teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada çıkartıp baktım mm yazmıyor modeli yazıyordu super multi dvd writer model gue1n kaç mm olduğnu biliyor musunuz?