Neler Yeni

CD-ROM iptal edip SSD takma

Ömerkpln

80+
HP 250 G7 laptopumda 1TB HDD var ve %100 disk sorunundan bıktım bende eski laptopumdan 120 GB'lık Kingston SSDNow300 çıkardım laptopumdaki CD-ROM'u çıkartıp SSD takabilir miyim takarsamda kaç mmlik SSD cady lazım olur?

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Cd romunu çıkart büyük ihtimalle üstünde kaç mm olduğu yazar ona göre internetten alırsın. Ben kardeşime ve arkadaşıma alfais marka olanı almıştım gayet iş görüyor

Ömerkpln

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cd romunu çıkart büyük ihtimalle üstünde kaç mm olduğu yazar ona göre internetten alırsın. Ben kardeşime ve arkadaşıma alfais marka olanı almıştım gayet iş görüyor
Peki bir de şey soracağım şimdi şu an Windows HDD de kurulu ben Windows'u nasıl HDD'den SSD'ye aktaracağım YouTube videolarında disk kopyalama ile yapıldığnı söylemişler kopyalayınca sadece Windows'u mu aktarıyoruz yoksa diskteki bütün dosyalar mı aktarılıyor?

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Peki bir de şey soracağım şimdi şu an Windows HDD de kurulu ben Windows'u nasıl HDD'den SSD'ye aktaracağım YouTube videolarında disk kopyalama ile yapıldığnı söylemişler kopyalayınca sadece Windows'u mu aktarıyoruz yoksa diskteki bütün dosyalar mı aktarılıyor?
Dosyaları aktarma olayı var fakat tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bu arada ssd'ye sıfırdan temiz bir kurulum yapmanı öneririm

Ömerkpln

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyaları aktarma olayı var fakat tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bu arada ssd'ye sıfırdan temiz bir kurulum yapmanı öneririm
Tamam teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada çıkartıp baktım mm yazmıyor modeli yazıyordu super multi dvd writer model gue1n kaç mm olduğnu biliyor musunuz?

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Tamam teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada çıkartıp baktım mm yazmıyor modeli yazıyordu super multi dvd writer model gue1n kaç mm olduğnu biliyor musunuz?
Google'dan araştırınca 9mm olduğunu gördüm. Modelini Google'a yazıp teyit edebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,013
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67