CVS06 80+ Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Batuhan Çavuş 31 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar elimde oyun var ve oyunun 2 part halinde cdsi var şimdi ben bunu nasıl kuracağım dosyalarda nasıl kurulacağı yazmışta ben anlamadım hiç
Arkadaşlar elimde oyun var ve oyunun 2 part halinde cdsi var şimdi ben bunu nasıl kuracağım dosyalarda nasıl kurulacağı yazmışta ben anlamadım hiç
M majorw0w 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 3,165 31 Ocak 2023 #2 CVS06 yazmış: Arkadaşlar elimde oyun var ve oyunun 2 part halinde cdsi var şimdi ben bunu nasıl kuracağım dosyalarda nasıl kurulacağı yazmışta ben anlamadım hiç Devamı için tıklayın... Cd ise ilk cdyi tak setupu çalıştır dolarken 2. Cd isticek 1. Yi çıkar 2 yi tak devam edecek kurulum.
CVS06 yazmış: Arkadaşlar elimde oyun var ve oyunun 2 part halinde cdsi var şimdi ben bunu nasıl kuracağım dosyalarda nasıl kurulacağı yazmışta ben anlamadım hiç Devamı için tıklayın... Cd ise ilk cdyi tak setupu çalıştır dolarken 2. Cd isticek 1. Yi çıkar 2 yi tak devam edecek kurulum.
A aykuttt1987 80+ Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 170 Dahası Reaksiyon skoru 67 İsim aykuttt 31 Ocak 2023 #3 Tek cd sisteminden 2-3 cd'li oyunlar, sonra dvd'ler. Disketli dönemi ucundan yakaladım. Şimdi "Nasıl kuracağız?" sorusunu görünce garip oldum. Yaşlanmışız. İlk bilgisayarı aldığımda crack yapmak için arkadaşı çağırırdık mahallede.
Tek cd sisteminden 2-3 cd'li oyunlar, sonra dvd'ler. Disketli dönemi ucundan yakaladım. Şimdi "Nasıl kuracağız?" sorusunu görünce garip oldum. Yaşlanmışız. İlk bilgisayarı aldığımda crack yapmak için arkadaşı çağırırdık mahallede.