Strelok
80+ Silver
inşALLAH dostum çünkü benim de ihtiyacım varİnşaAllah gerçekten bizim gibi ihtiyacı olan takipçileri alır hediyeleri
inşALLAH dostum çünkü benim de ihtiyacım varİnşaAllah gerçekten bizim gibi ihtiyacı olan takipçileri alır hediyeleri
Yarın.Ne zaman hediye etkinliğini yapacağı belli mi ?
Abdullah reis birkaç değil tam 20 tane veriyor haydi herkese bol şansArkadaşlar Abdullah Abi 20 adet ekran kartını cekilissiz hediye edeceğini söyledi, çekiliş yoksa neye göre belirleyecektir? Tahminleri alalım
Nasıl olacak .Saat kaçtaYarın.
bende apu kullanıyorum kardeş benim içinde dua eder misin ajfnajsfasBen Apu sistem kullanıyorum, inşaAllah bana çıkar
Kesinlikle katılıyorumbende apu kullanıyorum kardeş benim içinde dua eder misin ajfnajsfas
inşallah ihtiyacı olana çıkar. Gerçekten parası olmayana al sata gitmesin alan kişi ya kullansın ya da satıp pc alsın yani
Saat kaçta olacak ?Yarın.
Aynen gece olursa güzel olur çünkü, gün içerisinde herkesin biraz işleri oluyor. Hatta saat 21 de yapsa daha iyi olur. Uyumadan önce herkes evinde olur.@Abdullah Hacıgül hocam yarın saat 19.30 gibi yapsan olur mu yoğun işlerim var lütfenn
bilgim yok bugün açıklar büyük ihtimalleKesinlikle katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saat kaçta olacak ?