Neler Yeni

Çekiliş için yorum ve reaksiyon kasanlar.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
"Gerçek" forum üyelerine özel sistem diye biliyorum.
Çekiliş hakkında bir şeyden bahsettiğini duymadım.
İşte diyorum ya , ya çekilişti ya da özel sistemdi tam hatırlamıyorum ama özel bir şey yapacaktı yani.

En İyi Cevap
2
dostum bu forumda gördüğüm kadarı ile her zaman bir mesaj kasma derdi var. anormal bir şey değil, normal bir şey ama sadece çekiliş için yok yani.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
dostum bu forumda gördüğüm kadarı ile her zaman bir mesaj kasma derdi var. anormal bir şey değil, normal bir şey ama sadece çekiliş için yok yani.
Bu durum evet vardı fakat bu özel sistem olayından sonra daha da arttı.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
özel sistemden kastın nedir? anlamadım, bu forumda pek takılmıyorum da.
Abdullah Abi geçenlerde hikayesinde Dart 1 sistemine olan ilgiden dolayı forumdaki üyeler için özel bir sistem hazırlayacağını söyledi ama buna öyle herkes katılamaz belirli sınırları vardı diye biliyorum. Durum böyle olunca yeni katılan üyeler daha doğrusu bu olay için katılan üyeler alakasız saçma sapan konular açmaya gereksiz yorum yapmaya başladı. Ben farkettim daha doğrusu sizi bilemem. Bende gerçekten yardıma ihtiyacı olanların önü kapanmasın konular gözüksün diye böyle bir konu açtım.

En İyi Cevap
2
Abdullah Abi geçenlerde hikayesinde Dart 1 sistemine olan ilgiden dolayı forumdaki üyeler için özel bir sistem hazırlayacağını söyledi ama buna öyle herkes katılamaz belirli sınırları vardı diye biliyorum. Durum böyle olunca yeni katılan üyeler daha doğrusu bu olay için katılan üyeler alakasız saçma sapan konular açmaya gereksiz yorum yapmaya başladı. Ben farkettim daha doğrusu sizi bilemem. Bende gerçekten yardıma ihtiyacı olanların önü kapanmasın konular gözüksün diye böyle bir konu açtım.
buranın en büyük eksiği zaten konu onaydan geçmeden direkt herkese açılması. hiçbir moderatör açık değilken küfürlü konu paylaşsam öyle kalacak yani. :)

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
buranın en büyük eksiği zaten konu onaydan geçmeden direkt herkese açılması. hiçbir moderatör açık değilken küfürlü konu paylaşsam öyle kalacak yani. :)
Üyeler hassas. Ettiğin küfürde ya raporlanırsın ya da moderatör etiketleniyor ordan haberdar ediliyor. Hatta rapor kısmında uygunsuz dil var onu seçerseniz raporlarsınız.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sanırım Abdullah Abi belirli seviyelere ulaşmış kullanıcılar için çekiliş yapacak veya sistem çıkaracak tam bilgim yok. Fakat bazı kullanıcılar sırf çekiliş için aynı gün birbirinden alakasız birçok konu açıyor. Veya bilgisi olmadığı halde sırf forumda gördüğü için cevap olsun diye konulara yanıt veriyorlar. Durum böyle olunca gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşların konuları gözükmüyor ana sayfada. Bu duruma nasıl bir çözüm getirebiliriz? önerileriniz nelerdir? benim görüşüm bir kişi aynı gün içerisinde belirli konu sayısını geçerse incelensin profili. Geçmişine bakınca bütün konular alakasız veya anlamsız ise uyarı alsın. Bu benim görüşüm siz ne düşünürsünüz? Kimseye göndermede bulunmuyorum genel konuşuyorum. Herhangi bir şahsa değildir.
yorumlara izin vermeyerek beğenerek katılırttırırım

En İyi Cevap
2
Üyeler hassas. Ettiğin küfürde ya raporlanırsın ya da moderatör etiketleniyor ordan haberdar ediliyor. Hatta rapor kısmında uygunsuz dil var onu seçerseniz raporlarsınız.
Rapor gibi şeyleri biliyorum ama küfürlü konunun 1 saniye durması bile bir hata. bence konu onayı gelmeli. imla kurallarına da dikkat edilmeli forumda çünkü nedense pek ciddiye alamıyorum.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Rapor gibi şeyleri biliyorum ama küfürlü konunun 1 saniye durması bile bir hata. bence konu onayı gelmeli. imla kurallarına da dikkat edilmeli forumda çünkü nedense pek ciddiye alamıyorum.
Öyle ciddi imla hatalarında moderatörlerin farkettmediği yerde üyeler devreye giriyor mesela bir konuyu BU ŞEKİLDE YAZARSANIZ hemen altına gelen ilk cevap muhtemelen sizi uyarıyordur. Ama moderatörler iyi bence benim birçok konu başlığımı düzelttiler kısa zamanda.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Katılım tarihi mantıklı ama o sistem videosundan önce veya sonra katılanlar da kampanyaya dahil olursa saçma olur bence. Mesela Abdullah abi foruma özel sistem yapıcam dedikten de önce katılan kişilere özel olsun asıl böyle foruma özel bir sistem olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,352
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom