Neler Yeni

Çekiliş Yapan Fenomenlere 10 Milyon TL ve 2 Yıla Kadar Hapis Cezası Deniliyor!

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri duyuruyor;
Ülkemizde daha önce hiç duymadığımız bir yasa varmış. Yapılacak çekilişleri bildirmemiz gerekiyormuş. Nedeni sahte çekilişler...
İçinde Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen, Cantuğ Özsoy, Kemal Can Parlak ve bir çok fenomen bulunan listedeki kişilerde ceza alma payı bulunuyor.
Ben daha hiç böyle bir yasa duymadım siz duydunuz mu? Sanki bana devlet nereden para alsam diye düşünüyorken aklına bu gelmiş gibime geliyor...
Kaynak= Çekilişler Fenomenlerin Başına Bela Olacak: Hapis Cezası Alabilirler - onedio.com

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Siri duyuruyor;
Ülkemizde daha önce hiç duymadığımız bir yasa varmış. Yapılacak çekilişleri bildirmemiz gerekiyormuş. Nedeni sahte çekilişler...
İçinde Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen, Cantuğ Özsoy, Kemal Can Parlak ve bir çok fenomen bulunan listedeki kişilerde ceza alma payı bulunuyor.
Ben daha hiç böyle bir yasa duymadım siz duydunuz mu? Sanki bana devlet nereden para alsam diye düşünüyorken aklına bu gelmiş gibime geliyor...
Çekilişler Fenomenlerin Başına Bela Olacak: Hapis Cezası Alabilirler - onedio.com
Yalan haber

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hey siri silivri nerede?

Mojo jojo

80+ Silver
Ne alaka? Yani aşırı saçma ama aşırı saçma .

Mojo jojo

80+ Silver
Siri cevaplıyor;
Bende öyle düşünüyorum. Fakat;
Şans ve talih oyunları düzenlenme yetkisi kanun hükmünde kararnameyle Milli Piyangoya ait. Anlamsız geliyor...
T.C. Resmî Gazete
Yaptıkları zor bir şey değil , hediye veriyorlar . Bu kadar , bence devlet kuruşuna kadar para arıyor 💸💸💸

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
iran yapcaklar burayı böyle saçma yasamı olur umarım yalan haberdir. ihtiyacı olan ama alamayan binlerce insan var

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Siri duyuruyor;
Kaynak= Çekilişler Fenomenlerin Başına Bela Olacak: Hapis Cezası Alabilirler - onedio.com
Çok iyi olur aslında verilmiyor çekilişte insan kandırılıyordu piyasada olan bilir o dağıtılınıcak eşyalar yalan

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hey siri silivri nerede?
Silivri is cold. Şaka bir yana, kontrol lazım. Bakın böyle bir şikayet var, gerçek mi değil mi bilmiyorum.
Bu gün elini sallayan X araba, telefon vs. çekilişi yapıyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Siri duyuruyor;
bazı isimleri anlarım da tamer yeşildağ ne alaka tamer abi ne yaptı ?

• Muhteşem
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Silivri is cold. Şaka bir yana, kontrol lazım. Bakın böyle bir şikayet var, gerçek mi değil mi bilmiyorum.
Bu gün elini sallayan X araba, telefon vs. çekilişi yapıyor.
Doğru açıkcası insanlari kandiriyorlar başka bir laf ederdim de ban yemeyelim kanmayın bunlar cidden yalan kime çıktı tanıdık var mı piyasada olan bilir hepsi düzmece o kadar paraları yoktur var olsa bile size vermezler.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,759
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom