Neler Yeni

çekilişten 13 pro çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mehmet çalışkan
herkese merhaba - instagram sayfasının yaptığı çekilise katıldım gümrükten ihaleyle aldıkları malları satıyorlarmış bu akşam mesaj geldi ve şöyle diyor:
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız - Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁 şimdi ben çekimserim güvenip yatımalı mıyım . yani 500 tl de az para da değil

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
herkese merhaba - instagram sayfasının yaptığı çekilise katıldım gümrükten ihaleyle aldıkları malları satıyorlarmış bu akşam mesaj geldi ve şöyle diyor:
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız -
Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁 şimdi ben çekimserim güvenip yatımalı mıyım . yani 500 TL de az para da değil
3,2,1 inandık dolandırıcılar sizi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sazan.Avi

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız -
Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁 şimdi ben çekimserim güvenip yatımalı mıyım . yani 500 TL de az para da değil
para verme kardeşim benden tavsiye buna benzer bir şey yaşamıştım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız - Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁 şimdi ben çekimserim güvenip yatımalı mıyım . yani 500 TL de az para da değil
Çekilişten kazandığın ürüne para ödeyeceksen çekilişin anlamı ne?
Dolandırıcı %90

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Dolandırıcıııııııııııııııııııııı

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız - Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁 şimdi ben çekimserim güvenip yatımalı mıyım . yani 500 TL de az para da değil
Welcome To Turkey, sağol abi benim dolandırıcım var de ve engelle.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Keklik avlıyorlar :D

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
inanan kalmış mıdır diye düşündüren mesaj

🐑🐑🐑🐑🐑🐑

Can...

80+ Platinum
çekilişten kazandın şu miktar para denılıyorsa dolandırıcıddır kardeşim bu bariz belli zaten

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
gumruk sayfalarına ınanma

Top Bottom