Öneri Çekim çadırı ve Dönen stand önerisi.

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,321
Bütçe
400
Selamlar telefon ile ürün çekimi için dönen stand vs çekim çadırı arıyorum. Dönen stand ve Çekim çadırı bunlar gibi ürünler arıyorum daha uygun fiyatlısı veya bu fiyata daha iyisi var mıdır? Şimdiden teşekküler.

Hayatımda ilk defa çekim çadırı diye bir şey duydum. bilgim yok kusuruma bakmayın.

Hayatımda ilk defa çekim çadırı diye bir şey duydum. bilgim yok kusuruma bakmayın.
Çok popüler bir şey aslında hocam.
İnstagram da bir şey alıp-satan sayfaların çoğu fotoğraflar için o çadırı kullanıyorlar.
Bende vardı birtane ama o kadar para edicek bir ürün değil.
Çok dandik kendiniz ledle uğraşıp yapsanız çok daha mükemmel olur.

Hocam açıklamanızı gördüğümden beri sizi gördüğüm her konuya etiketleyesim geliyor :D Önemli değil.
Attığınız güzel ancak pahalı. 200 civarında bir şey arıyorum. Bu ürünü buldum ancak ışıkları yok. Bunu nasıl ışıklandırabilirim onun hakkında bir fikriniz var mı peki?
Çok popüler bir şey aslında hocam.
İnstagram da bir şey alıp-satan sayfaların çoğu fotoğraflar için o çadırı kullanıyorlar.
Bende vardı birtane ama o kadar para edicek bir ürün değil.
Çok dandik kendiniz ledle uğraşıp yapsanız çok daha mükemmel olur.
Hocam bir arkadaşıma hediye alıyorum ürün temiz olsun istiyorum. Çekimlerde vs güzel durmayabilir benim yapıtğım. Üstte attığım ürünü nasıl ışıklandırabilirim sizce?

Hocam açıklamanızı gördüğümden beri sizi gördüğüm her konuya etiketleyesim geliyor :D Önemli değil.

Attığınız güzel ancak pahalı. 200 civarında bir şey arıyorum. Bu ürünü buldum ancak ışıkları yok. Bunu nasıl ışıklandırabilirim onun hakkında bir fikriniz var mı peki?

Hocam bir arkadaşıma hediye alıyorum ürün temiz olsun istiyorum. Çekimlerde vs güzel durmayabilir benim yapıtğım. Üstte attığım ürünü nasıl ışıklandırabilirim sizce?
Ürün küçük gibi, belki softbox ile ışıklandırma denenebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,898
Üyeler
192,542
Son üye
theadrip
Geri