hocam orası benim dediğim yer o siteyi biz yapmıştık görünce çok şaşırdımvallah hocam hatay da tam neresi olduğunu bilmiyorum
Bunlarda benimkiler (ikinci fotoğraf çok büyükmüş boyutu o yüzden SS olarak atıyorum:
Hocam çocuklar abi koş dedi bir baktım peygamber devesi öyle duruyor 2. Kez peygamber devesi gördüm birinci yeşil ikinci bu kahverengi ilk gördüğüm video sırasında bir atladı üstüme sonra bulamadım ama bu çok uysaldı öyle duruyordu neredeyse hiç kıpırdamadı bende fırsat bu fırsat dedim çektim 13, 15 MB. Falan ikinci fotoğraf ama yüksekmiş boyutu o yüzden SS atabildim.Onu fotoğraf çekimine nasıl ikna ettin?
Hocam çocuklar abi koş dedi bir baktım peygamber devesi öyle duruyor 2. Kez peygamber devesi gördüm birinci yeşil ikinci bu kahverengi ilk gördüğüm video sırasında bir atladı üstüme sonra bulamadım ama bu çok uysaldı öyle duruyordu neredeyse hiç kıpırdamadı bende fırsat bu fırsat dedim çektim 13, 15 MB. Falan ikinci fotoğraf ama yüksekmiş boyutu o yüzden SS atabildim.
Sanırım doğru yaptım. https://hizliresim.com/upload-successİkinci fotoğrafı aşağıdaki site üzerinden paylaşabilir misiniz?
Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
Sanırım doğru yaptım. https://hizliresim.com/upload-success
Ben üye olmadan attım resmi geri bulabilir miyim?Alttaki sunulan linklerin uygun olanını atmanız gerekiyor.
Ben üye olmadan attım resmi geri bulabilir miyim?
bizim sınıfa girmişti bi tanesi ölmüş sinek ve tuzlu çubuk kraker verdik 2 gün boyunca besledik sonra doğaya saldık. mükemmeş hayvandıHocam çocuklar abi koş dedi bir baktım peygamber devesi öyle duruyor 2. Kez peygamber devesi gördüm birinci yeşil ikinci bu kahverengi ilk gördüğüm video sırasında bir atladı üstüme sonra bulamadım ama bu çok uysaldı öyle duruyordu neredeyse hiç kıpırdamadı bende fırsat bu fırsat dedim çektim 13, 15 MB. Falan ikinci fotoğraf ama yüksekmiş boyutu o yüzden SS atabildim.
Yüklemiştim yüklediğimi bulabilir miyim?Sitede üyelik zorunlu değil. Tekrardan yükleyebilirsiniz.
Ben de çok severim hocam mükemmel bir hayvan.bizim sınıfa girmişti bi tanesi ölmüş sinek ve tuzlu çubuk kraker verdik 2 gün boyunca besledik sonra doğaya saldık. mükemmeş hayvandı
Yüklemiştim yüklediğimi bulabilir miyim?