Kur’an’da “zelzele olmasın diye dağları yarattık” mealinde bir âyet yok. Böyle bir tercüme gördüyseniz yanlıştır. Nahl:16/15, Enbiya: 21/31, Lokman 31/10 âyetleri “yerkürede dengeyi sağlamak için” mealindedir.arkadaşlar celal şengör bu video da adama bir şey diyor ve adam cevap veremiyor da acaba bu sorunun bir cevabı var mı yoksa celal şengör haklı mı (Videonun tamamını izlerseniz iyi olur)
@keremcnsz24 'ün başka bir konuda sana cevap vermesine rağmen aynı şeyi söylüyorsun. Aklından şüphe etmeye başladım artık.Dağlar zaten depremlerle oluşur. Depremlerle oluşan bir şey nasıl depremleri önlesin?
Bir de enbiya suresinde arza dağlar bıraktık, yerleştirdik diyor. Dağlar yerleştirilmiş de değil bırakılmış da değil. dağlar milyonlarca yılda yavaş yavaş, levhaların birbirine binmesi sonucu oluşur, başka yöne hareketleriyle yavaş yavaş kaybolur. ya da magmanın yeryüzüne çıkmasıyla. Kuranın düz dünyayı savunduğunu, evrimi yok saydığını anlatmıyorum bile.
Hocam sizce celal şengör haklı mı değil mi? Bazıları ise bir kısım da haklı lakin adam çarptırmış diyor yani müslümanlıktan çıkmak için bir sebep değil diyor@keremcnsz24 'ün başka bir konuda sana cevap vermesine rağmen aynı şeyi söylüyorsun. Aklından şüphe etmeye başladım artık.
cevabı hatırlamıyorum büyük ihtimalle saçma olduğundan dolayı okumaya gerek bile duymadım. Bu denli emin konuşabildiğine göre kesin bir cevabın var. Sen anlat da bilgilenelim bekliyorum canim@keremcnsz24 'ün başka bir konuda sana cevap vermesine rağmen aynı şeyi söylüyorsun. Aklından şüphe etmeye başladım artık.
Burada Celal Şengör haklı da olsa Müslümanlıktan çıkmak için bir sebep değil tabii ki. 1 tane ters bir olay oldu diye din degistirilmez. Eğer bunun gibi bir sürü çıkmaz durum varsa o zaman belki insan şüpheyle yaklaşır ama bir tane olay yüzünden macera aramaya gerek yok.Hocam sizce celal şengör haklı mı değil mi? Bazıları ise bir kısım da haklı lakin adam çarptırmış diyor yani müslümanlıktan çıkmak için bir sebep değil diyor
Belki doğru cevabı vermiştir. Okumaya bile gerek duymadım yazmışsınız birde.cevabı hatırlamıyorum büyük ihtimalle saçma olduğundan dolayı okumaya gerek bile duymadım.
2 tane doğru cevap olmaz. benim cevabim dogru olduguna gore...Belki doğru cevabı vermiştir. Okumaya bile gerek duymadım yazmışsınız birde.
Şüphende haklısın. Çünkü arkadaş eski bir İslami konuma öyle bir cevap vermişti ki böyle ağzım açık şekilde okudum.Aklından şüphe etmeye başladım artık.
Bir tane bile hata bulduysan o dinden çıkarsın. Sonuçta o tanrı diyor ki böyle. Tanrı hata yapamaz.Burada Celal Şengör haklı da olsa Müslümanlıktan çıkmak için bir sebep değil tabii ki. 1 tane ters bir olay oldu diye din degistirilmez. Eğer bunun gibi bir sürü çıkmaz durum varsa o zaman belki insan şüpheyle yaklaşır ama bir tane olay yüzünden macera aramaya gerek yok.
hele ki sorgulama yeteneğiniz 0.
Bu ikisi aynı kişinin mesajı evet.okumaya gerek bile duymadım.
Komik.2 tane doğru cevap olmaz. benim cevabim dogru olduguna gore...
Boş bir kişi ya boşver.Bu ikisi aynı kişinin mesajı evet.
çelişkilerle yalanlarla dolu kitabi savunan adam bana bos diyor ya ahhshshah cidden bi gun olcem gulmektenKomik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boş bir kişi ya boşver.