Neler Yeni

Çene asimetrisi çözülebilir mi?

penthaL

80+
Çenemin sağ tarafı ile sol tarafı arasında çok büyük farklar var. Elimle dokunduğumda da sol taraftaki kemik daha çok gelişmişken sağ çenem daha yumuşak ve daha az gelişmiş. Arka kamerada da bu durum aşırı belirgin oluyor sol çenem daha büyükken sağ çenem çok daha zayıf. Arka kameradan kendime bakınca tiksiniyorum bu yüzden. Yaşım 20 bir çaresi var mı acaba ve bu durum yaygın mı?

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
anonim
Çenemin sağ tarafı ile sol tarafı arasında çok büyük farklar var. Elimle dokunduğumda da sol taraftaki kemik daha çok gelişmişken sağ çenem daha yumuşak ve daha az gelişmiş. Arka kamerada da bu durum aşırı belirgin oluyor sol çenem daha büyükken sağ çenem çok daha zayıf. Arka kameradan kendime bakınca tiksiniyorum bu yüzden. Yaşım 20 bir çaresi var mı acaba ve bu durum yaygın mı?
evet çaresi ameliyat ile var çene torpuleme ameliyati olabilirsin dogal yollar ile maalesef imkansiz

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
diş teli ile düzelebiliyor muhtemelen çene darlığın var yada önde arkada olma durumu onu duzeltirsen çözülür

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Fettah Özalp
yaşın 15 den küçükse değişik yöntemler uyguluyorlar, yada 17 18 yaşına kadar bekletip ameliyata alıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha yaş 20 imiş zaten görmedim, diş teli bu saatten sonra işe yaramaz böyle durumlarda küçük yaşlarda işe yarıyor ama artık büyüdüğün için diş teli çok zor düzeltebilir. ameliyata girmek en iyisi.

penthaL

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaşın 15 den küçükse değişik yöntemler uyguluyorlar, yada 17 18 yaşına kadar bekletip ameliyata alıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha yaş 20 imiş zaten görmedim, diş teli bu saatten sonra işe yaramaz böyle durumlarda küçük yaşlarda işe yarıyor ama artık büyüdüğün için diş teli çok zor düzeltebilir. ameliyata girmek en iyisi.
Ameliyata girmeye değer mi peki sadece bir çene diğerinden biraz daha büyük olduğu için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,065
Üyeler
166,478
Son üye
rox1n
Top Bottom