tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,459
bir süredir takip ettiğim olaydı paylaşmak istedim şöyle bir haber çıkmıştı
www.sozcu.com.tr
yesilgazete.org
kararlara rağmen yinede yapılacağı söyleniyordu sonrasında tepkiler çoğaldı
kenttv.net
www.cumhuriyet.com.tr
yeni gördüğüm haberlere göre bu şekilde açıklamalar olmuş umarım dedikleri gibi olur fakat sanmıyorum
t24.com.tr
www.gazeteduvar.com.tr
(linkler zamanla bozuluyor kapanıyor diye 2 tane attım iyi forumlar)
Mehmet Cengiz, Bodrum Cennet Koyu'nda projeye başlıyor
Bodrum'un en değerli bölgesinde yer alan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatına başlıyor. Mehmet Cengiz, proje için Bulgari ile el sıkıştı
Cengiz Holding, Cennet Koyu'ndan vazgeçmiyor: Otel ve villa projesi için anlaştı - Yeşil Gazete
Cengiz İnşaat'ın, daha önce de girişimlerde bulunduğu Bodrum Cennet Koyu'nda otel ve villa inşa etmek için dünyaca ünlü lüks marka Bulgari ile anlaştığı iddia edildi. Cengiz Holding bünyesindeki şirket, kamu arazisini 2012 yılında satın almış; Danıştay, arazinin özelleştirme kararını iki kez...
kararlara rağmen yinede yapılacağı söyleniyordu sonrasında tepkiler çoğaldı
Cennet Koyu İçin İmza Kampanyası
Bodrum’da Cengiz İnşaat’ın Cennet Koyu’na yapacağı 678 bin metrekarelik projeye karşı imza kampanyası başlatıldı. Kampanyada toplanan imza sayısı 50 bine yaklaştı.
Bodrumlulardan, Cennet Koyu’na rezidans yapmak isteyen Mehmet Cengiz’e mektup: 'Yağmacı istemiyoruz, gelme'
Muğla Bodrum’daki Hazine arazisine turistik tesis yapmak isteyen iş insanı Mehmet Cengiz’e yöre halkı tepki gösterdi. Cengiz’e mektup yazan Bodrumlular, “Halk seni istemiyor” dedi.
yeni gördüğüm haberlere göre bu şekilde açıklamalar olmuş umarım dedikleri gibi olur fakat sanmıyorum
Cennet Koyu'nda gayrimenkul projesine başlayacak Cengiz İnşaat'tan açıklama: Parselde ağaç kesimi yapmayacağız, 50 bin ağaç dikeceğiz
Cennet Koyu'nda gayrimenkul projesine başlayacak Cengiz İnşaat'tan açıklama: Parselde ağaç kesimi yapmayacağız, 50 bin ağaç dikeceğiz
Cengiz İnşaat'tan 'Cennet Koyu' açıklaması: Kesmeyeceğiz, dikeceğiz
İktidara yakınlığıyla bilinen Cengiz İnşaat Bodrum’da Cennet Koyu olarak bilinen bölgede yapacağı gayrimenkul projesi ile ilgili açıklama yaptı. Şirket, "Ağaç kesmeyeceğiz, ağaç dikeceğiz" dedi.
(linkler zamanla bozuluyor kapanıyor diye 2 tane attım iyi forumlar)